V Masaryčce otevírá nový Apple Premium Partner. Podívejte se, jak vypadá

Nová prodejna iStyle v Masaryčce

Nová prodejna iStyle v Masaryčce Zdroj: e15

Nová prodejna iStyle v Masaryčce
Nová prodejna iStyle v Masaryčce
Nová prodejna iStyle v Masaryčce
Nová prodejna iStyle v Masaryčce
Nová prodejna iStyle v Masaryčce
8
Fotogalerie

Společnost iStyle otevírá novou prodejnu Apple Premium Partner v pražské Masaryčce od studia Zahy Hadid. Pro iStyle jde o druhou prodejnu mimo obchodní centrum, první otevřel před 17 lety v pražské Revoluční ulici. 

Prodejna se oficiálně otevře v úterý 31. října v 9:00. Zákazníci nakoupí během prvního dne na ploše 224 metrů čtverečních produkty ve slevách. Příprava prodejny trvala déle než rok, iStyle na ní spolupracoval přímo s architektonickým studiem Zaha Hadid Architects i s developerem Penta Real Estate. Ve vysokém standardu Apple Premium Partner jde pro iStyle o pátou prodejnu, další má například v obchodním centru Westfield Chodov, v Palladiu nebo v brněnské Galerii Vaňkovka. 

„Architektonické pojetí komplexu Masaryčka je skutečně jedinečné a jsme rádi, že právě zde můžeme otevřít již pátou prodejnu ve vysokém standardu Apple Premium Partner. Věřím, že díky poloze v centru Prahy i plánované rychlodráze na letiště se stane oblíbeným nákupním místem pro zákazníky z Česka i zahraničí,“ popisuje Vít Goluch ze společnosti iStyle.

Video placeholde
Slavnostní VIP otevření iStyle v Masaryčce • e15

„Masaryčka byla dlouhou dobu mimo mentální mapu Pražanů,“ říká hlavní architekt projektu Masaryčka Jakub Klaška. Industriální design interiéru může podle něj dobře fungovat v kombinaci s minimalistickými produkty Apple.

Takzvané Apple Premium Partner prodejny jsou druhým nejvyšším standardem v hierarchii retailu Apple a nejvíce se přibližují oficiálnímu Apple Storu. iStyle letos na tento standard upravil čtyři prodejny, do roku 2027 chce takto pozvednout kolem 80 procent svých prodejen.

Česko si kalifornský elektronický gigant oblíbil pro natáčení reklamních spotů Apple, v poslední době se v nich objevila nejen tuzemská města, ale i příroda. Výrobce iPhonů a MacBooků zasadil své reklamy například před městský soud v pražské Slezské ulici, zoom fotoaparátu zase otestoval na Strahově. Filmaři vyrazili i mimo Prahu, a to například k severočeské Panské skále u Kamenického Šenova. 

Nová prodejna iStyle v MasaryčceNová prodejna iStyle v Masaryčce|e15

Nejnovější produkty značky odhalil Apple během září na konferenci Keynote v kalifornském Cupertinu. Kromě iPhonu 15 v klasické verzi i v provedení Pro a Plus představil Apple nejnovější řadu Apple Watch Series 9 a Ultra 2. Společnost také slíbila, že se výrazně zaměří na ekologii. V roce 2030 mají mít všechny produkty Applu nulovou bilanci CO₂, a to včetně transportu. Přímo z místa informoval redaktor Živě.cz Martin Miksa