Vyhrajte adidas Outdoor kemp na Dachsteinu

Vyhrajte adidas Outdoor kemp na Dachsteinu

Vyhrajte adidas Outdoor kemp na Dachsteinu

Vyhrajte čtyři dny v Alpách na dohled od takřka třítisícové rakouské hory Dachstein, včetně nabitého programu, kompletního servisu, stravování, dopravy a ubytování.

Vyzkoušíte si skialpinismus, ledolezení nebo záchranu z ledovcové trhliny. Pod vedením horských vůdců zjistíte nejen jak vytáhnout svého parťáka z trhliny, ale především jak samotnému pádu do trhliny předejít. Na skialpech vás čeká zajímavá túra s nádhernými výhledy na zasněžené alpské vrcholy i panenské sjezdy v hlubokém sněhu. Při ledolezení po obřích rampouších či zmrzlých vodopádech pomocí cepínů, maček a šroubů do ledu zažijete náročnost stoupání po hladkém vodním ledu.

Vyhrajte adidas Outdoor kemp na DachsteinuVyhrajte adidas Outdoor kemp na Dachsteinu

Jak soutěžit?

Stačí do 15. prosince zajít do některé z prodejen Rock Point nebo na www.rockpoint.cz a nakoupit zboží adidas za více než 1000 Kč, odhadnout kolik výškových metrů nastoupal Libor Uher v rámci tréninku na expedici na Broad Peak v období od 1. července 2013 do 30. června 2014 a přihlásit se do soutěže na www.vyhrajtenadzimou.cz.

od 5. do 8. 3. 2015.

Vyhrajte adidas Outdoor kemp na DachsteinuVyhrajte adidas Outdoor kemp na Dachsteinu

Co s sebou na kemp? adidas představuje nový systém izolace climaheat™ kombinující výhody prachového peří a syntetické náplně

Vysoce funkční systém izolace climaheat™ přináší odpověď na otázku, jestli zvolit prachové peří nebo syntetickou náplň. Peří lépe hřeje, je lehčí, skladnější, ale také náročnější na údržbu a má velkou nevýhodu ve vlhkém prostředí – po namočení vytváří chuchvalce a ztrácí své tepelné vlastnosti. Naopak syntetický materiál PrimaLoft® si své izolační vlastnosti zachovává, i když navlhne. Proč se trápit milionem otázek „co když“ a rozhodováním „buď to, nebo ono“, když můžete mít obojí? Spojením prachového peří a syntetické izolace v jedno vznikl inteligentní a komplexní systém izolace climaheat™, který se může chlubit tím nejlepším z obou materiálů.

Izolaci climaheat™ si můžete užít například v dobře promyšlené bundě adidas Terrex Climaheat Ice, kterou uplatníte v situacích, kdy teploty padají hluboko pod hranici pohodlí a vy chcete podat maximální výkon. Různě veliké komory s prachovým peřím jsou sešité tak, aby se vzájemně překrývaly a zaručovaly kompletní izolaci bez slabých míst, což potvrdily i testy infračervenou kamerou. Vnější ripstopová vodoodpudivá úprava látky a strečový materiál na strategických místech jen doplňují tuto vychytanou bundu.

Vyhrajte adidas Outdoor kemp na DachsteinuVyhrajte adidas Outdoor kemp na Dachsteinu