Vše o gastro byznysu | E15.cz

Vše o gastro byznysu

Gastro byznys

Sny o podniku, kam člověk uteče z korporátu a kde bude vlastním pánem, se točí nejčastěji kolem gastrobyznysu. Na založení moderní restaurace je ale dnes potřeba minimálně pět milionů korun, shodují se pražští restauratéři. Jakýkoliv nadšenec však nemá vyhráno ani v případě, že takovou sumu na rozjetí podniku může použít.

Co je stěžejní pro úspěch? Předně musí mít restauratér jasno, jak chce svůj podnik zařídit a vést. Dále potřebuje razítka, vhodný personál a menu, kterým chce milovníky dobrého jídla a pití přilákat. V našem speciálu poradíme, jak propočítat byznys plán nového podniku a jak sestavit základní rozpočet. Přineseme také řadu zajímavých příběhů úspěšných restauratérů.

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!

Články odjinud