Chcete na pracovních schůzkách vypadat co nejlépe? Čtěte nový pánský magazín

Zdroj: Blažek Praha

Jaká košile je nejvhodnější k byznys obleku? Podle čeho poznáte kvalitní vlněný oblek? Do jakého krejčovství se vyplatí vydat? Je lepší opasek nebo šle? Jakou kravatu zvolit pro různé příležitosti? Odpovědi na tyto a podobné otázky naleznete v BLAŽEK magazínu.

Pokud vám není lhostejné, jak vypadáte a chcete na pracovních schůzkách či byznys tripech působit co nejlépe, tak je jednou z důležitých věcí dodržovat i správné zásady oblékání. Mít více různých kravat a nenosit zbytečně velký oblek, do kterého se vlezete pomalu i dvakrát, jsou velmi důležitá pravidla. Nejen o pravidlech a zásadách, ale i zajímavostech ze světa oblékání se nyní můžete dočíst v Blažek magazínu.

Blažek Praha

Nechte si ušít oblek na míru

U obleků je klíčová správná velikost - pokud vám nepadne oblek, tak ho nezachrání ani ten nejlepší materiál nebo značka. Investice do kvalitního a dobře padnoucího obleku se vám mnohonásobně vrátí. Je to investice do vás, vaší image i osobního komfortu. Precizně zpracované obleky najdete v obchodech i krejčovstvích Blažek, kde si rovnou můžete nechat ušít vlněný oblek na míru. Podle čeho vybírat kvalitní vlněný oblek si přečtěte zde.

Blažek Praha

U Blažka se obléká i úspěšný basketbalový hráč

Tomáš Satoranský, hráč prestižní basketbalové NBA u obleků a košil preferuje hlavně funkčnost a pohodlí.  Pro českého basketbalistu, který měří 201 centimetrů, bylo odjakživa výzvou vybrat ten správný oblek. Díky možnosti nechat si na míru ušít sako, košili i kalhoty ve špičkových krejčovstvích zjistil, že i s většími mírami se člověk může cítit komfortně. Více se můžete dozvědět ze zajímavého rozhovoru, který poskytl úspěšný hráč NBA exkluzivně magazínu Blažek.

Tomáš Satoranský, hráč NBATomáš Satoranský, hráč NBA | Blažek Praha

Kvalitní kožená taška - praktická záležitost i módní doplňek

Pánská aktovka z pravé kůže toho o svém majiteli může hodně prozradit. Chcete-li za všech okolností působit skvělým dojmem, podívejte se, jaký typ tašky zvolit pro jakou příležitost i jaké jsou zásady sladění tašky a pracovního outfitu. V Blažek magazínu se dočtete skvělých tipů a rad, které vám bezpochyby pomohou se zorientovat a vybrat si to nejlepší.

Blažek Praha

Blažek v současnosti zaujímá přední místo mezi výrobci oděvů na českém trhu. Pod její značkou jsou dvakrát do roka prezentovány nové kolekce oděvů a módních doplňků, které jsou nabízeny výhradně ve vlastní síti značkových prodejen. Dnes mohou zákazníci navštívit 26 prodejních míst v České republice a 8 na Slovensku.