Bentley Continental GT v exkluzivním provedení Imperium

Bentley Continental GT

Bentley Continental GT Zdroj: Autorevue.cz

U vozů této cenové hladiny se snad ani nelze divit tomu, že zákazník často nakonec využije nabídky některé ze specializovaných ladičských firem, neboť pro něj peníze často opravdu nehrají roli. Model Bentley Continental GT modelového roku 2011 se tak v poslední době stal základem například staveb Continental GT Amari Design nebo Continental GT Supersports Anderson Germany.

Nováčkem v této společnosti se stává britský úpravce Imperium, jenž představil svůj projekt určený pro jistého zákazníka z Albionu.

Z počítačových renderů lze vyčíst řadu speciálních karosářských dílů s přepracovanými nárazníky, víkem zavazadlového prostoru se zdůrazněnou odtahovou hranou a několika doplňky z uhlíkových kompozitů, mezi kterými stojí za zmínku hlavně lišty pod předním nárazníkem a po stranách prahů a mohutný difuzor v zadním nárazníku.

K dalším modifikacím patří černě lakované kované ráfky, posílená brzdová soustava, nový výfukový systém, snížené sportovní pérování nebo přeprogramovaný program řídicí jednotky.

Interiér pak za zpracováním kabátu nijak nezaostává, má se vyznačovat čalouněním špičkovou kůží a doplňky z pravého dřeva a uhlíkových kompozitů. Cena celé přestavby Imperium zveřejněna nebyla.

Bentley Continental GTBentley Continental GT | Autorevue.cz