Central Park přináší americký standard služeb

Největší projekt luxusních bytů v České republice Central Park Praha se spojuje s americkou firmou TVO Groupe, aby společně zajistily špičkové rezidenční služby a facility management.

Už v září se do areálu začnou stěhovat první rezidenti, kteří budou mít k dispozici vlastní park a špičkové hotelové služby. Právě úroveň služeb a jejich rozsah je na českém trhu zcela neobvyklá. Servis zahrnuje například parkovací službu, donášku květin, venčení domácích mazlíčků nebo služby pro seniory. Poskytování takových služeb v areálu pro téměř dvě tisícovky rezidentů je zatím v České republice jedinečné. Developer projektu Central Park Praha - CPP Development - proto navázal spolupráci s americkou firmou TVO Groupe, která provozuje ve Spojených státech tisíce luxusních apartmánů, aby firmy společně zajistily vysokou úroveň správy areálu.

#####Osvědčený systém

Novou společnost TVO Europe v Česku zakládá a povede Paula Forshee.

„Central Park Praha je projekt, který si zaslouží ty nejlepší služby pro své klienty,“ řekla u příležitosti jednání se zástupcem developera projektu Central Park Praha Milanem Ganikem. Podle jejích slov jsou standardy rezidenčních služeb ve střední a východní Evropě obecně na nízké úrovni, což by se mělo změnit. Úspěch společnosti TVO Europe je podle její výkonné ředitelky Pauly Forshee dán především tím, že chápe styl života dnešní společnosti. „Naše služby jsou rychlé, efektivní, všem dostupné a invenční. Nejde jen o obyčejný úklid nebo donášku. Snažíme se vždy přijít s něčím novým, originálním. Termín kvalita života nechápeme jako prázdnou frázi. Přinášíme našim klientům možnost usnadnit si život, získat čas pro přátele, rodinu a své koníčky,“ uzavírá Forshee.

Podle Milana Ganika je společnost TVO zkušeným partnerem, který představuje skutečně profesionální systém řízení rezidenčních služeb: „Je to osvědčený systém, který už dobře zná a umí si poradit s úskalími v poskytování služeb většímu množství lidí. Vedle vysoké kvality je finančně přijatelný pro klienty a zároveň ziskový pro firmu,“ míní.