Francouzský klikař vyhrál na stejná čísla už podruhé desítky milionů

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: e15

Člověka, který se narodí na šťastné planetě jako Francouz, o němž bude řeč, by byl zřejmě pro Sazku pohromou; na stejná čísla vyhrál už podruhé mnoho milionů. Přitom pravděpodobnost, že sázející uhodne správnou šestici čísel, je jedna k 19 milionům. Pravděpodobnost, že na stejná čísla vyhrajete dvakrát, je snad menší než šance, že vám do polévky spadne meteorit.

Za opravdového miláčka štěstěny se může považovat nejmenovaný Francouz, který v roce 1996 vyhrál v loterii ekvivalent 2,8 milionu eur (60 milionů korun) a teď další tři miliony. „Jsem narozen na šťastné planetě,“ řekl agentuře AFP. Dodal přitom, že už od roku 1976 sází v Lotu stejná čísla.

Loterijní společnost Française des jeux spočítala, že pravděpodobnost, že tentýž sázkař uhodne šest šťastných čísel v Lotu dvakrát, je jednu ku 363 bilionům.

Čtětě také:

Dnes výherce přebíral šek na 3,001.373,50 eura (asi 73,5 milionu korun). Agentuře telefonicky řekl, že je velmi šťastný, ale že novou výhru bere s klidem. Tu první prý investoval do podnikání, druhou chce zajistit své děti. Řekl taky, že měsíčně prosází asi 1000 eur.