Jaký dárek pod stromeček? Levnější hypotéku s nižšími splátkami!

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: Wustenrot

Nejen ti, kteří si každý měsíc lámou hlavu, jak zvládnout splácení svých dluhů a jak dlouho se jim to ještě bude dařit, si právě teď mohou nadělit k Vánocům krásný dárek. Levnější hypotéku s nižšími splátkami.

Úrokové sazby jsou v současné době na minimu, což je ideální příležitost refinancovat hypotéku či jiné úvěry, kterými jste financovali své bydlení. Wüstenrot hypoteční banka má pro vás speciální Hypotéku Refin, se kterou vše zvládnete snadno a rychle bez zbytečné administrativy a bez zbytečných poplatků. Hypotéky nad 1,3 milionu korun můžete mít za 3,09 % ročně, když si sjednáte pojištění nemovitosti a životní pojištění, sníží se vám úrok na 2,89 % ročně. Pokud splníte podmínky pro EXTRA sazbu, budete mít Hypotéku Refin jen za 2,69 % ročně.

Jestliže jste si před 5 lety vzali dvoumilionovou hypotéku se splatností 20 let a tehdy běžnou úrokovou sazbou 5,1 % p. a., kterou nyní budete refinancovat hypotékou Refin za 3,09 % p. a. a splácet dalších 15 let, zaplatíte ročně na splátkách o 20 000 korun méně.

Chcete-li ušetřit, vyřiďte si žádost o hypoteční úvěr právě teď, čímž si zajistíte výhodnou úrokovou sazbu. Úvěr můžete čerpat až v novém roce, nejpozději do 9 měsíců od uzavření smlouvy o hypotečním úvěru.

Vyřízení hypotéky je jednoduché a nebudete za něj platit žádný poplatek. Jako doklady k žádosti o hypoteční úvěr vám bude stačit původní odhad nemovitosti, několik aktuálních fotografií a čestné prohlášení o stavu nemovitosti. Nemusíte dokonce dokládat ani své příjmy, stačí jen čestné prohlášení, že jste schopni úvěr splácet.

Hypotékou Refin splatíte celou zbývající dlužnou částku u původní banky, tedy i případné sankční úroky či poplatek za předčasné splacení úvěru. V rámci refinancování si můžete úvěr také navýšit a získanou částku použít třeba na modernizaci vašeho bydlení.

Pokud vás tíží drahé spotřebitelské úvěry, můžete je refinancovat formou Hypotéky na cokoliv. Až vám poradce zkalkuluje novou měsíční splátku, možná nebudete věřit svým očím, o kolik budete platit méně, a budete si tak v klidu moci užít radostné Vánoce.

Spočítejte si svou hypotéku

Na www.wustenrot.cz si můžete svoji hypotéku snadno zkalkulovat. Lépe ale uděláte, když se obrátíte přímo na poradce Wüstenrotu. Ten vám připraví již zcela konkrétní nabídku úvěru, která může být ještě výhodnější.

Kompletní nabídku hypotečních úvěrů najdete na www.wustenrot.cz