Jaký mají vztahy vliv na zdraví? Zjistíte to v pondělí na přednášce v Hranicích

Jak snášet nemoc? Jak přispět k vyléčení? Jaký mají vliv vztahy na zdraví? Tyto a další otázky zodpoví v pondělí 22. února od 17.30 hodin na přednášce v hranickém Domě dětí Miroslav Hrabica, autor knihy "Co nám tělo říká aneb po stopách nemocí".

Přednáška autora knih o zdraví a lidském hledání Miroslava Hrabici začne v hranickém Domě dětí v Galašově ulici v 17.30 a potrvá do 19.45 hodin, vstupné je šedesát korun.

Přednáška bude vycházet z nového rozšířeného vydání Hrabicovy knihy „Co nám tělo říká aneb po stopách nemocí.“ Na svých webových stránkách Miroslav Hrabice ke knize uvádí: „Přes velkou míru poznání je vznik nemocí ještě zahalen rouškou tajemství. Lékaři sice objevili různé bakterie a viry, jejichž působením konkrétní onemocnění vznikají, ale stále poměrně hodně nemocí nedokážou spolehlivě vyléčit. Jejich projevy pouze potlačují a průběh nemocí zpomalují. Proti některým, zejména novým, nemocem je lékařská věda zatím bez šancí. Tato kniha tvrdí, že orgán, v němž se projeví chyby ve výživě i ve výdeji sil člověka, určuje jeho žebříček životních hodnot, jeho charakteru i chování. Kniha vypráví o zdraví, mezilidských vztazích, bolestech i nadějích člověka.“