Koktejl v kině? Jedině muzikálový

Pražští muzikáloví herci v kině Mír zazpívají hity z dvanácti muzikálů.

Příznivci muzikálu si večer 9. září opravdu užijí. Hvězdy pražské muzikálové scény je provedou dvanácti nejznámějšími a divácky úspěšnými muzikály. Koktejl namíchají například z představení Jesus Christ Superstar, Miss Saigon, Vlasy, Chicago, Horečka sobotní noci, Dracula či Pomáda. Hlavní hvězdou tohoto muzikálového vystoupení bude herec, zpěvák a tanečník Roman Vojtek (na snímku). „Je hlavně muzikálová hvězda a to o něm mnoho lidí neví,“ říká manažerka účinkujících Jaroslava Dospivová. Mezi dalšími účinkujícími se pak objeví třeba Šárka Marková a Jan Urban, kteří si společně zahráli v Pomádě, nebo Hynek Svrček, známý mimo jiné z Jacka Rozparovače.
Za večer diváci uslyší téměř dvacítku songů, přece je z čeho vybírat. „Velkou výhodou turné je, že lidé nemusí jezdit až do Prahy, mají muzikál přímo v Opavě,“ podotýká Dospivová.

Diváci se seznámí i se zákulisím

Účinkující budou v celé show vystupovat v kostýmech. Večerem provede moderátor Martin Hrdinka, který představí jednotlivá vystoupení a publikum blíže seznámí s každým z muzikálů i se zákulisím tohoto divadelního oboru. Bát se toho, že by si spletli hit z Mamma Mia se šlágrem z Hříšného tance, se proto návštěvníci opravdu nemusí.
Vstupenky jsou již k dostání v předprodeji Sluna. Ty, kteří chtějí být dění co nejblíže, lístek vyjde na 350 korun. Lidé, již se spokojí se zadními řadami, zaplatí o dvacet korun méně.