Konto Bariéry s novými firemními novoročenkami

Konto Bariéry

Konto Bariéry Zdroj: Konto Bariery

Přichází období, kdy se novoročenky dostávají na přední místa zájmu firemních manažerů. Nabídka je velmi široká. V průběhu uplynulých osmi let se její nedílnou součástí stala také tištěná a elektronická novoroční přání z produkce Konta Bariéry, neziskové organizace, která se řadí mezi nejdůvěryhodnější pomocníky handicapovaných lidí a dětí v Česku.

Své postavení si Konto Bariéry budovalo a buduje už více než dvacet let. Bylo vždycky mezi těmi, kteří se snažili hledat nové a originální zdroje finančních prostředků. Před osmi lety se tak zrodil projekt firemní novoročenky.

Zdánlivě nápad na neziskovou organizaci značně odvážný, když srovnáme její možnosti s možnostmi specialistů podnikajících s reklamními předměty. A přece se stalo, že v současné době má Konto Bariéry naprosto originální a kvalitní nabídku, protože se chová velice profesionálně při výběru autorů obrazových předloh i při prezentaci jednotlivých novoročenek. Nabídka je vždy přehledná a velmi pestrá.

Zvlášť představuje autory, o které je trvale zájem, samostatně prezentuje nové autory, fotografy, humoristy, energetické novoročenky, novoročenky s obrazovými předlohami studentů a kresbami dětí předškolního věku. Zvláštní postavení zaujímají v nabídce autorské profily a rubrika „to nejlepší z minulých let“. Za poznámku stojí zajímavost, kterou na trhu s novoročenkami nikde, kromě novoročních přání Konta Bariéry, nenajdete. Tou zajímavostí jsou novoročenky s dějem, tak zvané „vyprávěnky“.

Jednoduše řečeno, obrazový děj novoročenky na první straně začíná a pokračuje na vnitřních a dalších stranách. Nejde tedy už jen o dekorativní symboliku, novoročenky Konta Bariéry své diváky baví. Nevěříte ? Můžete se o tom přesvědčit na www.antipol.cz, kde je nová kolekce letošních novoročních přání už poosmé prezentovaná.

Konto BariéryKonto Bariéry | Konto Bariery