Marylin Manson se v neděli chystá šokovat Prahu

Marilyn Manson vystoupí v Praze

Marilyn Manson vystoupí v Praze Zdroj: ČTK

To je ale extravagantní zámořský pár - Marylin Manson a China Chown.
Britská herečka a modelka hrdě ukazovala svůj nalepený porost.
Herečka vsadila při vybírání svého outfitu na dost vysokou kartu!
Marylin Manson pomohl své přítelkyni Chině Chown galantně do auta.
Marilyn Manson vždy »dokonale nalíčený«.
22
Fotogalerie

Marylin Manson se ve svém aktuálním albu Heaven Upside Down vrací do doby své největší slávy z z konce devadesátých let. Je temně rockové s metalovým nádechem. Co je však neméně důležité je zpěvákův vizuál, kterým své věrné fanoušky dokáže vždy vyděsit.

Manson je připraven šokovat i v neděli 19. Listopadu i publikum v pražské Tipsport Aréně. Kromě osvědčených hitů pražskému publiku představí i všech deset skladeb z nové desky.

Ta vyvolala velký rozruch ještě dřív, než jí kdokoli slyšel. Autor totiž na poslední chvíli změnil název z původního Say10 a protáhl oficiální vydání o několik měsíců. Pražský koncert pořádá agentura D Smack U Promotion.


Blíží se prezidentské volby 2018. Kdo z devíti kandidátů na prezidenta zvítězí? Sledujte volební speciály s komentáři i okamžitými online výsledky. První kolo prezidentské volby 2018 se bude konat už 12. a 13. ledna. Pokud žádný kandidát nezíská dostatečnou převahu, druhé kolo prezidentských voleb 2018 se uskuteční o dva týdny později, 26. a 27. ledna.


Podívejte se na starší snímky Marylina Mansona

 

Marilyn Manson ve zpovědnici: Praha je krásné město s výtečným absintem, umění musí být zlé