LEXXUS Norton se nově zaměřuje na exklusivní projekty

Jedna z největších tuzemských realitních kanceláří LEXXUS vyšla zavedením nové značky specializované na luxusní byty a domy vstříc individuálním požadavkům klientů, kteří vyhledávají skutečně unikátní nemovitosti. „Pro jasné odlišení komunikace rozdílné kvality nemovitostí a odpovídajících služeb pro privátní klientelu i developery exklusivních projektů, jsme vyčlenili vysoce specializovaný tým Lexxus Norton s výhradním zaměřením na luxusní nemovitosti," říká obchodní ředitel LEXXUS Peter Višňovský.

Lexxus Norton nabízí specializované služby při nákupu, prodeji či pronájmu nemovitostí, včetně konzultací, nabídek investičních příležitostí, zajištění právního servisu, financování, služeb architektů apod. Využívá přitom praktických znalostí nejlepších lokalit a luxusních nemovitostí Prahy, a také téměř dvacetiletých zkušeností makléřů LEXXUSU s klientelou upřednostňující vysokou úroveň životního stylu.

„Úspěch práce našeho týmu je založen nejen na dlouholetých zkušenostech a maximální profesionalitě, ale také na jazykové vybavenosti, časové flexibilitě a osobním přístupu ke každému klientovi,“ říká Miroslav Šibal, senior agent Lexxus Norton a doplňuje: „Kvalitní portfolio nemovitostí získáváme zejména díky rozvinuté síti obchodních kontaktů našich makléřů a managementu firmy a to jak v oborové, tak privátní sféře.“