Nákupní šílenství květnové noci vypukne příští týden

Večer plný nákupů slavnostně zahájí modelka Petra Němcová

Večer plný nákupů slavnostně zahájí modelka Petra Němcová Zdroj: Sedmicka

Večer 30. května ožijí obchody v centru Prahy i po běžných otevíracích hodinách. Probíhat bude první ročník módní nákupní noci, akce, jež si klade za cíl prezentovat metropoli v zahraničí jako módní destinaci. Každý z luxusních butiků, barů a restaurací v Pařížské ulici a jejím přilehlém okolí připraví pro své zákazníky zajímavý program. Akce se zúčastní více než 40 módních značek, butiků a českých módních návrhářů. Večer plný nákupů slavnostně zahájí modelka Petra Němcová.

Celá akce je inspirována světovým projektem Fashion Night Out, který slaví úspěch již několik let ve světových metropolích, jako jsou Miláno, Londýn, Madrid či New York. Mladí módní návrháři, kteří nemají svůj butik, budou mít prezentaci svých kolekcí v Puma Social Club Store v Maiselově ulici, k vidění bude kolekce vítězky Dreft Black Card 2012 Jindry Jansové, dále kolekce Libora Komosného, MIM Michaely Čapkové, Jsem a Jany Minaříkové.

Tento speciální večer budou mít butiky prodlouženu otevírací dobu a celý program bude probíhat od 17 do 22 hodin. Večer otevře a svou přítomností ozdobí světoznámá modelka Petra Němcová. Pokud přejdete o pár kroků dál do Nákupní galerie Myslbek, můžete si tentýž večer užít jejich tradiční VIP nakupování a zažít exkluzivní večerní shopping s welcome drinkem, občerstvením a atraktivními slevami ve vybraných obchodech. Ke vstupu se stačí zaregistrovat na webových stránkách Nákupní galerie Myslbek.