Nechce se vám vařit? Máme pro vás řešení

Zdroj: vasekupony.cz

Znáte ten pocit, když máte chuť na něco dobrého, ale vaše lednice zívá prázdnotou? Nebo se učíte na zkoušku a nemáte čas jít do obchodu a něco si uvařit? Jak si obstarat kvalitní jídlo za pár minut a bez toho, abyste museli vystrčit paty z domu?

Odpověď je jednoduchá – donáška jídla přímo do vašeho obýváku. Chtěli byste ochutnat něco nového a přitom ještě i ušetřit? Jestli ano, neváhejte při objednávce využít slevový kupon nebo kód Doprava zdarma.

S příchodem epidemie se změnily i naše stravovací návyky. Kvůli přísným opatřením jsme už nemohli kdykoliv zavítat do restaurace a začali jsme si jídlo objednávat online. Mnozí zůstali u tohoto způsobu stravování dodnes. Proč taky ne? Donáška jídla přímo domů přináší množství výhod.

Povězte ano pestrému stravování

Žijete sami a připadá vám zbytečné vařit jenom pro jednu osobu? Navzdory tomu byste ale chtěli mít rozmanitou stravu? V pondělí zeleninový salát, v úterý rybu, ve středu kuřecí maso? S donáškou jídla bude pestrý jídelníček hračkou. Každý den můžete obědvat nebo večeřet něco jiného a už nebudete muset ještě ve středu dojídat zbytky z pondělního oběda.

Šetřete čas

Každý, kdo si vaří doma, vám potvrdí, že v kuchyni vždy stráví několik hodin. Do přípravy jídla ovšem musíme kromě samotného vaření započítat i cestu do obchodu a úklid kuchyně po vaření. Když to všechno spočítáme, zjistíme, že nám to zabere enormní množství hodin, které bychom uměli využít lépe – například sportovními aktivitami, čtením knih nebo relaxací.

Pohodlí nadevše

Když už mluvíme o relaxaci, co byste řekli na páteční večer s dobrým filmem a chutnou pizzou? Žádné shánění odvozu do restaurace plné hlučných hostů. Za kvalitním jídlem už nemusíte cestovat, přijde za vámi. Vychutnejte si jídlo doma, kde se nemusíte ničím omezovat. I proces objednávání jídla je doma příjemnější. Nemusíte se obávat toho, že číšník přijde k vašemu stolu dříve, než i stihnete vybrat nebo si nechat pokazit náladu neochotnou obsluhou. Stejně tak se vám už nestane, že byste se při placení dozvěděli, že v restauraci nefunguje terminál a vy musíte jít hledat nejbližší bankomat. Vy se rozhodnete, jak za jídlo zaplatíte.

vasekupony.cz

Větší výběr

Při návštěvě restaurace je třeba počítat s tím, že na jídelním lístku je jenom omezený počet jídel. Díky online donášce máte na dosah ruky italskou, indickou, ale i tradiční českou kuchyni. Přehledné filtry vám pomůžou rychle se orientovat v nabídce restaurace i jídel. A díky recenzím od jiných uživatelů budete přesně vědět, které restaurace stojí za to vyzkoušet.

I pro lidí s intolerancí

Jestli trpíte potravinovou intolerancí nebo alergií, pravděpodobně víte, jak náročné může někdy být nalezení vhodné restaurace. Jestli nechcete zjišťovat, zda má restaurace zveřejněný lístek online, abyste věděli, jestli mají v nabídce i něco pro vás nebo se dohadovat s číšníkem, které suroviny mají při přípravě vašeho jídla vynechat, jednoduše si objednejte online. Nemusíte se ničeho obávat – u každého jídla je uvedený seznam alergenů.

Delší otevírací hodiny

Online donášky mají na rozdíl od restaurací velikou výhodu v tom, že si jídlo můžete objednat klidně i o půlnoci. Restaurace mají většinou omezené hodiny, během kterých podávají jídlo. Ve večerních hodinách už často není k dispozici kuchař a podávají se jenom nápoje. Nenechte se omezovat otevíracími hodinami a objednejte si, kdykoliv budete mít chuť.