Nejoblíbenější číšník ve Zlíně točí pivo v baru Plamínek

Čtvrteční půlnoc rozhodla o tom, kdo je nejoblíbenějším číšníkem ve Zlíně. V tento čas totiž skončilo městské kolo soutěže Sedmičky Miss servírka a Pan číšník.

Nejvíc hlasů od svých přátel a štamgastů získal v internetovém hlasování na stránkách Sedmičky Jiří Misař, který pracuje v brau Plamínek na Hornomlýnské ulici. Na jeho kontě se poté, co byly u všech soutěžících eliminovány podvodné hlasy, objevilo přes dva tisíce čtyři sta platných hlasů.

Pětatřicetiletý muž byl výsledkem překvapený. „Do soutěže mě přihlásili známí, vůbec jsem o tom nevěděl. Výhra mě samozřejmě těší, ale nijak to nepřeceňuji,“ reagoval na zprávu o prvenství Misař.

Misař sváděl dlouho tvrdý boj s René Smahelem z restaurace K2 na Vršavě, toho však nakonec připravili o valnou většinu hlasů IT odborníci, kteří je vyhodnotili jako neregulérní.

Hlasy mohou zlínští štamgasti posílat i nadále. Barman Misař totiž postupuje do krajského kola.

Hlasovat je možné na adrese http://www.sedmicka.cz/zlin/servirka/

Novinkou je, že od krajského kola lze hlasovat z jednoho počítače vícekrát, ale jen jednou za čtyřiadvacet hodin. Každý jiný způsob hlasování považuje redakce za podvod a takto získané hlasy budou odečteny. Pokud mají čtenáři pocit, že někdo pravidla porušuje, mohou kontaktovat redakci.

Krajské kolo skončí ve čtvrtek 2. září. Vzejde z něho sedm celostátních finalistů. Čtenáři, kteří některého ze sedmi nejlepších do soutěže navrhli, dostanou padesátilitrový sud piva Pilsner Urquell.

Finále vyvrcholí o půlnoci 16. září. Nominovaný, který v něm získá nejvíc hlasů, vyhraje skútr, druhý v pořadí LCD televizor a třetí kosmetický balíček v hodnotě pěti tisíc korun. Další sud piva vyhraje čtenář, který vítěze navrhl.