Nejrychlejší inkoustová tiskárna na světě a tablet zdarma

Nejrychlejší inkoustová tiskárna na světě a tablet zdarma

Nejrychlejší inkoustová tiskárna na světě a tablet zdarma

Kvalita obvykle vyžaduje čas, proto se dosud inkoustová technologie tisku věnovala hlavně fotografiím v domácnosti a rychlost preferovanou na pracovišti nechala laseru. Tento roky zažitý zvyk ale úplně mění nová generace inkoustových multifunkcí HP Officejet Pro X – tisknou dvojnásobně rychleji a za poloviční náklady na stranu oproti laserové technologii. A navíc k nim dostanete tablet zdarma.

Mezi firemními uživateli stále panuje určitá nedůvěra vůči inkoustovému tisku – barvy se prý rozmazávají, trysky ucpávají, tisk je pomalý, … Fakta, která platila před lety, jsou dnes jen úsměvnou připomínkou začátků inkoustové technologie. Moderní inkoustové tiskárny mají všechno, co dnes běžná kancelář potřebuje, od kvality tisku až po jeho rychlost, cenovou dostupnost a snadnou údržbu. Kancelářský tisk dnes využívá pigmentové inkousty, které vydrží desetiletí, odolávají vyblednutí, rozmazání, je možné je přetřít zvýrazňovačem. Inkoust je dnes zkrátka nejen mnohem rychlejší, ale i inteligentní a ekonomický.

Tiskový rekord pro pana Guinesse

Pokud si v současnosti nějaké inkoustové tiskárny zaslouží zvláštní pozornost, jsou to stolní multifunkce HP s koncovkou „Pro X“, které si díky své rychlosti vysloužily zápis do Guinessovy knihy rekordů. Revoluční rychlostí cílí zejména na malé kanceláře a středně velké firmy.

Nejrychlejší inkoustová tiskárna na světě a tablet zdarmaNejrychlejší inkoustová tiskárna na světě a tablet zdarma

V režimu kancelářského tisku chrlí např. model HP Officejet Pro X576 dokumenty rychlostí až 70 stran za minutu, přičemž první stranu vyhotoví do 9,5 sekundy. Za vším stojí technologie HP PageWide, díky které má tisková hlava šířku celé strany, čímž vytiskne dokument jedním přechodem. Při použití s originálními inkoustovými kazetami HP lze ušetřit další náklady na tisk – až 20 % v případě nákupu dvojbalení kazet, resp. až 50 % u velkokapacitní kazety XL. Žádné jiné tiskové kazety nedokážou konkurovat HP v kombinaci kvality, spolehlivosti a výkonu.

Nejrychlejší inkoustová tiskárna na světě a tablet zdarmaNejrychlejší inkoustová tiskárna na světě a tablet zdarma

V síti se lze o HP Officejet Pro X576 podělit přes kabel nebo Wi-Fi. Nastavení a stav tiskárny je možné jednoduše sledovat nástroji na vzdálenou správu. Optimálního využití dosáhne v prostředí s produkcí do 4 200 stran za měsíc.

Tablet zdarma a peníze za výkup staré tiskárny

Při zakoupení nové inkoustové tiskárny řady HP Officejet Pro X můžete nyní odevzdat svoji starou tiskárnu a získat zpět až 2 500 Kč na protiúčet – podrobnosti najdete na webu hp.cz/officejetnabidka. A pokud nákup zrealizujete do konce října 2014, ke každé tiskárně HP Officejet Pro X získáte zdarma ještě tablet HP Slate 7 Plus (akční nabídka platí pro modely X451dw, X476dw, X551dw a X576dw a do vyprodání zásob).

Zajímá vás téma inkoustového tisku v kanceláři? Vyberte si nejvhodnější tiskárnu pro vaše potřeby na webu hp.cz/officejetpro.

Pro nákup jednotlivých modelů inkoustových tiskáren HP Officejet Pro X doporučujeme stránky obchodu HPmarket.