Fuchs patří mezi tuzemské šéfkuchařské hvězdy. Jeho kuchyně je typická elegantními a nekomplikovanými kompozicemi ze špičkových surovin. Má za sebou angažmá v pražské restauraci Monastery, předtím vařil ve špičkových restauracích v Egyptě.
Než se vydal na sever Afriky, pracoval Fuchs od roku 2000 právě v Allegru, tehdy ještě pod vedením Accordiho předchůdce, respektovaného Vita Mollicy. „Nastoupil jsem k němu se zkušeností z Hiltonu a krátké stáže v Itálii. Vito byl první, kdo nám ukázal, co je to respekt k surovinám,“ řekl HN Fuchs.
Restaurace Allegro bude od listopadu kvůli přestavbě tři měsíce zavřená a je pravděpodobné, že po změně konceptu nestihne v nové podobě michelinskou hvězdičku obhájit. Uzávěrka michelinského bedekru je již v lednu 2012.
Fuchs se případné ztráty neděsí. „Dobré věci potřebují čas. Hvězdička je zavazující a důležitá, ale v první řadě jde o dobré jídlo a spokojené hosty,“ dodal.
Ve svém 30. vydání průvodce Michelin Main Cities of Europe 2011 zahrnuje výběr hotelů a restaurací ve 44 městech 20 evropských zemí. Z českých restaurací se v něm objevily Aromi, SaSaZu, Le Terroir a Divinis. V prestižním francouzském průvodci byly s oceněním Bib Gourmand uvedeny také loni.