Povinné ručení se vyplatí pečlivě vybírat

Kooperativa

Kooperativa Zdroj: Kooperativa

Výběru pojištění pro Vaše vozidlo se vyplatí věnovat chvilku času. V případě nehody pak nebudete nepříjemně překvapeni.

Pojišťovny nabízejí zpravidla více cenových úrovní pojištění odpovědnosti za škodu, a to většinou v různých balíčcích. To nemusí každému vyhovovat. Proto letos Kooperativa připravila novinku v pojištění motorových vozidel, stavebnicový produkt NAMÍRU. V něm si motorista zvolí jen rizika, která pro své vozidlo potřebuje. Tím si také určí, kolik za pojištění zaplatí. Pokud si k pojištění NAMÍRU klient sjedná připojištění NA100PRO, získá v povinném ručení širokou pojistnou ochranu, která zahrnuje i krytí živelních škod.

Povinné ručení NA100PRO Kooperativa uvedla na trh v roce 2010. Klientům přináší přímou likvidaci a stoprocentní úhradu škod. Kooperativa v něm ke klientovi přistupuje se stejnou péčí jako u havarijního pojištění. Nadneseně můžeme říci, že mu nemusí záležet na tom, kdo ho nabourá, neboť Kooperativa se o něj i v rámci povinného ručení komplexně postará. Navíc klientovi nabídne náhradní vozidlo po celou dobu opravy jeho vozu. V případě nehody stačí jen zavolat infolinku 841 105 105.

Zájemce o povinné ručení by měl zvážit, jaký komfort a rozsah připojištění pojišťovna za danou cenu nabízí. Rozsah a kvalita nabídek jednotlivých pojišťoven si zaslouží, aby výběru nejvhodnějšího povinného ručení chvilku věnoval. Rozhodovat se podle ceny nebo zbytečných dárků, které pojišťovna rozdává, se mu nemusí vyplatit. Pokud dojde k pojistné události, ušetří mu kvalitní pojištění spoustu starostí.

ZDE.