Příznivci "krásných manželství" smutní: Heidi a Seal jdou od sebe

Seal a Heidi Klumová

Seal a Heidi Klumová Zdroj: neontommy.com

Soukromý žvot celebrit propírají média dnes a denně. Zprávám o rozchodech, svatbách a odvykacích léčbách se skoro nelze vyhnout. Těchto makulaturních informací je tolik, že ty hvězdy z nejvyšších sfér slávy, které žijí ve vcelku spořádáných manželstvích, bez excesů a hysterie, mají naše sympatie. K takovým párům patřili i modelka Heidi Klumová a zpěvák Seal. My všichni, kteří jsme si tak oblíbili "hezká manželství" teď ale musíme zamáčknout slzu: Heidi a Seal jdou od sebe.

„Užili jsme si sedm let manželství plného lásky, věrnosti a štěstí, ale po velkém přemýšlení o sobě samých jsme se rozhodli žít odděleně,“ uvedl pár ve společném prohlášení. „Po dobu svého vztahu jsme měli hluboký respekt jeden k druhému a i nadále se velmi milujeme, ale vzdálili jsme se od sebe.“ Klumová se Sealem se vzali v roce 2005 a mají spolu čtyři děti.

Pár rovněž oznámil, že se rozchází v přátelském duchu. Největší prioritou nyní pro Klumovou a Seala prý bude zajistit, aby jejich rozchod nepoškodil jejich děti. Kvůli nim požádali média o respektování jejich soukromí.

Klumová se Sealem patřili mezi nejviditelnější páry mezi celebritami a často o svém vztahu mluvili. Při každém výročí svatby také opakovali své svatební sliby.