Range Rover Evoque NW8: Další z limitovaných sérií představen

Range Rover Evoque NW8

Range Rover Evoque NW8

Range Rover Evoque NW8
Range Rover Evoque NW8
2
Fotogalerie
Ačkoliv se to na první pohled nezdá, Range Rover Evoque už není žádná velká novinka, takže je potřeba udržovat zákazníky v pozornosti jinými způsoby.

Jednou z cest je uvedení dalších verzí, v tomto případě se máme těšit na kabriolet, a zásobovat trh speciálními edicemi, jakou byla třeba Sicilian Yellow. Jedna taková podobná edice se aktuálně představila v Kanadě.

Stalo se tak na Montreal Auto Show, kde se ukázal Evoque NW8. Pokud se ptáte na to, co znamená označení NW8, pak jde o poštovní směrovací číslo Abbey Road. Má jít o důkaz toho, že se tento vůz inspiroval Anglií. Nic překvapivého přesto nečekejte, pořád, stejně jako v mnoha jiných případech, jde výhradně o upravený design.

NW8 dostalo bílou barvu karoserie, přičemž střecha a zrcátka mají kontrastní odstín Firenze Red. Vzhled pak vylepšují také dvacetipalcová černá kola a leskle černá maska chladiče. Přední světlomety a mlhovky jsou navíc zatmavené.

Interiér nabídne kožené čalounění a červené detaily. Červený je například otočný ovladač automatické převodovky. Sem tam (třeba na klíčku) se také objevuje vzor přechodu pro chodce. Celkově vznikne takto vyladěných modelů Evoque pouze tisíc.

Článek vyšel na webu Autorevue.cz