Range Rover Evoque: Oslavná edice Ember a pár novinek pro rok 2017

Range Rover Evoque: Oslavná edice Ember

Range Rover Evoque: Oslavná edice Ember

Range Rover Evoque: Oslavná edice Ember
Range Rover Evoque: Oslavná edice Ember
2
Fotogalerie
I když na to Range Rover Evoque nevypadá, na trhu už je pěknou řádku let. Představen byl v roce 2010 a od té doby nasbíral mnoho různých ocenění a hlavně zajímavá prodejní čísla. Dohromady se prodalo více než 520 000 exemplářů a Land Rover se rozhodl, že tuto skutečnost oslaví limitovanou edicí Ember.

Základem edice Ember je provedení HSE, které dostalo několik nových detailů. Na první pohled tento Evoque poznáte podle černé karoserie kombinované s červenou střechou. Červená se pak objevuje také na nárazníku, naopak černá je i maska chladiče a koncovky výfuku. Vzhled nakonec podtrhnou dvacetipalcová (opět černá) kola.

V interiéru najdeme černé kožené čalounění doplněné o kontrastní červenou nit. Evoque Ember bude možné objednat v létě, Land Rover ovšem bude tuto variantu držet v nabídce pouze tři měsíce.

Další novinky se týkají RR Evoque modelového roku 2017. Land Rover připravil vylepšenou verzi tolik kritizovaného multimediálního systému. Ta nabídne dotykovou obrazovku o velikosti 10,2 palců, ovládání jako u chytrých zařízení a perfektní grafiku.

Zájemci budou moci sáhnout nově také po paketu Graphite Design. Ten lze pořídit k Evoque ve výbavě HSE Dynamic. Pokud tak učiníte, dostanete šedá dvacetipalcová litá kola, černou masku chladiče, černou střechu, zatmavená světla a černé koncovky výfuku.

Článek vyšel na webu Autorevue.cz