Renault Captur Wave je v limitované edici samá vlnka

Renault Captur Wave

Renault Captur Wave

Renault Captur Wave
Renault Captur Wave
Renault Captur Wave
3
Fotogalerie
Na Renault Captur se v záplavě nových crossoverů možná trochu zapomíná, takže se francouzská automobilka rozhodla upoutat pozornost novou speciální edicí Wave. Staví na základech výbavy Intens, ke které přidává několik designových prvků.

Všechny modely dostanou černě lakovanou střechu, a to bez ohledu na to, jestli zvolíte speciální bílou perleť, stříbrnou Platinum, modrou Pacifique nebo modrou Marine Fumé. Auto se postaví na sedmnáctipalcová kola s diamantovým efektem a modrými středy. Na střeše a zrcátkách se objevuje speciální polep s modrými linkami odkazující na edici Wave.

Uvnitř se nachází látkové čalounění v modro-černém odstínu, modrá se ovšem objevuje i na dekorech v interiéru. Ve standardní výbavě auta nechybí paket Techno se zadní parkovací kamerou, samozatmavovacím zrcátkem a multimediálním systémem R-Link Evolution.

Z pohonných jednotek je na výběr zážehový tříválec TCe 90 o výkonu 66 kW (90 koní), nebo čtyřválcová dvanáctistovka naladěná na 88 kW (120 koní). Z dieselových motorů se může pod kapotu nastěhovat patnáctistovka naladěná buď na 66 kW (90 koní), nebo 81 kW (110 koní).

Na české ceny si budeme muset ještě chvíli počkat, na domácím francouzském trhu začíná Captur Wave na částce 21 100 eur (570 000 korun) v kombinaci se zážehovým motorem TCe 90.

Článek vyšel na webu Autorevue.cz