Sedmička hledá nejlepší koupaliště

Více než dva měsíce redaktoři Sedmičky testovali koupaliště v Karviné a okolí. Teď mohou čtenáři rozhodnout, které z nich je to nejlepší.

Každý člověk má jinou představu léta. Na jednom se však všichni shodnou: k prázdninám patří voda a koupání. Proto se redakce týdeníku rozhodla, že pro čtenáře otestuje koupaliště ve městě a blízkém okolí.

Při testování redaktoři Sedmičky sledovali nejen čistotu vody a její teplotu. Zaměřili se na upravenost ploch k odpočinku, přítomnost atrakcí, skluzavek a toboganů. Všímali si toalet, jejich množství, zašli do převlékáren.

Protože ke koupání patří i jídlo a nápoje, redaktoři zašli také do bufetů a restaurací. Jejich nabídka byla někde dobrá, jinde horší, podle místa, které podrobili zkoumání.
Sedmička se nezaměřila jenom na placená udržovaná koupaliště, ale podívala se i na přehrady, štěrkovny a jezera, kde je vstup volný. Informace o vstupném také v testu týdeníku nechyběly. Testu Sedmičky neunikly ani příjezdové cesty, parkování, výše parkovného či dostupnost koupaliště veřejnou hromadnou dopravou.

Nyní na čtenářích, aby na internetu nebo na adresu Sedmičky poslali hlas tomu svému nejoblíbenějšímu koupališti.

Výsledky přineseme ve vydání Sedmičky 10. září.

Které koupaliště je nejlepšíí, a které je vaše nejoblíbenější?