Softwarově definovaná datová centra od VMware – technologie budoucnosti

VMware

VMware

Softwarově definované datové centrum od VMware rozšiřuje principy virtualizace, jako je abstrakce, sloučení a automatizace, na všechny zdroje a služby datového centra. Díky tomu dokáže zjednodušit a zrychlit provisioning a správu výpočetního výkonu, úložiště a síťových zdrojů. Nyní VMware představuje čtyři produkty, které umožní zákazníkům virtualizovat infrastrukturu a využívat ji ve formě služby.

Pouhý rok poté, co společnost představila architekturu softwarově definovaných datových center, si tento průlomový rámec IT od VMware získal přízeň velkých globálních firem i start-upů. Navíc zákazníci, kteří přešli na architekturu softwarově definovaných datových center, získali vyšší přidanou hodnotu než ostatní.

VMware NSX – Platforma pro virtualizaci sítí

VMware NSX zajistí celý síťový a bezpečnostní model ve formě softwaru, odděleně od síťového hardwaru. Díky virtualizaci sítí přináší VMware NSX zcela nový provozní model pro sítě, který překonává bariéry stávajících fyzických sítí a umožní provozovatelům datových center dosáhnout o řád lepší rychlost a pružnost a zároveň snížit náklady.

VMware Virtual SAN – jednoduché a dynamické úložiště pro virtuální stroje

VMware Virtual SAN zajistí virtuální datovou rovinu, která shlukuje serverové disky a flash paměti, a vytváří tak vysoce výkonné a odolné sdílené úložiště určené pro virtuální stroje. To otevírá novou úroveň konvergované infrastruktury, která umožní rychlé a granulární škálování výpočetních a úložných zdrojů.

VMware vCloud Suite 5.5 – Nové vydání přední sady pro správu a infrastrukturu cloudu

VMware vCloud Suite 5.5 s novými a vylepšenými funkcemi a širšími možnostmi integrace umožní zákazníkům vybudovat a provozovat privátní cloudy založené na vSphere s využitím architektury softwarově definovaného datového centra. Poskytne služby virtualizované infrastruktury se zabudovanou inteligencí pro automatizaci on-demand provisioningu, umístění, konfigurace a kontroly aplikací, vše na základě stanovených pravidel. Rozsáhlé integrované řešení pro infrastrukturu privátního cloudu zjednodušuje provoz IT, a zároveň poskytuje garanci nejvyšší úrovně služeb (SLA) pro všechny aplikace.

VMware vSphere with Operations Management 5.5 – optimalizujte kapacitu virtualizační platformy

Produkt VMware vSphere with Operations Management, který byl představen v únoru 2013, kombinuje přední virtualizační platformu vSphere s nástroji pro monitoring vytížení a zdraví systému. VMware vSphere with Operations Management umožní zákazníkům optimalizovat svá prostředí prostřednictvím integrovaného plánování kapacity, a zároveň proaktivně monitorovat a spravovat celkový výkon svých prostředí. VMware vSphere with Operations Management 5.5 těží z výhod VMware vSphere 5.5 a nabízí zákazníkům nejlepší platformu pro všechny aplikace a pracovní zátěž.

Vrcholní představitelé VMware vysvětlují princip softwarově definovaného datového centra