Udělejte si šťastné zlaté a stříbrné

Newborn Baby 2013 – stříbrná půluncová mince
v dárkovém balení na památku jedinečné události. Na lícní straně mince figuruje australský pták ledňáček nesoucí spící novorozeně v zavinovačce a text „Blahopřání k Vašemu miminku“. Cena 1788 Kč. Mince lze objednat nawww.newbornbaby2013.cz.

Newborn Baby 2013 – stříbrná půluncová mince v dárkovém balení na památku jedinečné události. Na lícní straně mince figuruje australský pták ledňáček nesoucí spící novorozeně v zavinovačce a text „Blahopřání k Vašemu miminku“. Cena 1788 Kč. Mince lze objednat nawww.newbornbaby2013.cz. Zdroj: Golden Gate CZ

Pouzdro na minci Newborn Baby 2013
Australské trio 2013, Hit Vánoc – sada mincí z dílny australské mincovny The Perth Mint s oblíbenými motivy australské fauny. Tři půluncové stříbrné mince v dárkové krabičce společně s číslovaným certifikátem původu. Vynikají kolorovaným designem s klíčovými motivy na lícové straně, posazenými do různých typů australské krajiny. Na rubové straně všech tří mincí dominuje portrét Jejího Veličenstva královny Alžběty II. a nominální hodnota mince. Cena 3999 Kč. Mince lze objednávat na www.australsketrio2013.cz nebo na www.hitvanoc2013.cz.
Rok Hada 2013 – jednouncová mince s motivem lunární série pro rok 2013 – rok Hada. Tyto mince
jsou vydávány v limitované edici 300 000 kusů pro celý svět. Proto je zde vysoký předpoklad možnosti zhodnocení nad cenu stříbra, které v sobě obsahují. Cena 1291 Kč. Minci lze objednat na www.goldengate.cz.
Klokan 2013 – Tato investiční jednouncová mince je ražena v Austrálii od roku 1986. Od roku 1989 australská mincovna The Perth Mint mění každoročně vyobrazení motivu klokana jako symbolu Austrálie. Tím zvyšuje numismatické zhodnocení. Všechny mince nesou na rubu podobiznu královny Alžběty II. Orientační cena 29 380 Kč. Lze objednat na www.goldengate.cz.
Australian Kookaburra 2014 – investiční kilová mince z ryzího stříbra s vroubkovanou hranou a motivem australského ptáka ledňáčka inovovaná
pro rok 2014. Průměr mince je 10 cm a její tloušťka 13 mm. Ledňáček, který figuruje na lícní straně mince, je pověstný svým pískotem, evokujícím lidský smích. Orientační cena 20 785 Kč. Minci lze objednat na www.goldengate.cz.
6
Fotogalerie
I když došlo na světovém trhu nedávno k poklesu ceny zlata, investice do tohoto drahého kovu zůstává jednou z nejstabilnějších. Právě výrazná jarní korekce, která znamenala zhruba 30% snížení cen, je naopak jedním z důvodů, proč investovat zrovna v této době a využít příznivých cen.

Před sto lety jste si za 850 dolarů mohli koupit automobil. Dnes by stejná částka, která v té době odpovídala 1,3 kilogramu zlata, nevystačila ani na pořádné kolo. Pokud byste ale tehdy raději za 1000 dolarů nakoupili zlato, dnes byste uvažovali o koupi luxusního auta nebo garsonky. Hodnota zlata se dlouhodobě příliš nemění, zato hodnota papírových peněz kvůli inflaci stále klesá.

Společnost Golden Gate CZ a. s. je jedním z největších prodejců tohoto drahého kovu v České republice a specializuje se na spoření ve zlatě. Nemusíte se tak bát, že vaše úspory na důchod ztratí hodnotu. Spořit lze již od 500 Kč. Postupně naspoříte vybraný slitek, a jakmile se to stane, obdržíte jej ve fyzické podobě. Nebo si můžete vybrat z nabídky speciálních vánočních mincí, kterou pro vás firma Golden Gate připravila.