V Praze byl otevřen první Prestige Selection Shop prémiových lihovin Jan Becher - Pernod Ricard

Prestige Selection Shop

Prestige Selection Shop Zdroj: Prestige Selection Shop

V prostorách restaurace a unikátního koktejl baru La Bodeguita del Medio v Praze byl otevřen první obchod Prestige Selection Shop společnosti Jan Becher – Pernod Ricard. Prestige Selection představuje exkluzivní nabídku prémiových spiritů a šampaňského, určenou té nejnáročnější klientele. Akciová společnost Karlovarská Becherovka je od roku 1997 ve vlastnictví významné společnosti Pernod Ricard, druhého největšího výrobce a producenta lihovin a vína na světě.

Nejvybranější produkty světoznámých značek spadající do nabídky Prestige Selection, jako například Chivas Regal, Havana Club, G.H.MUMM či Martell s dlouholetou tradicí jsou zárukou vysoké kvality a jejich ušlechtilé a stařené varianty včetně limitovaných edicí jsou ideální volbou pro znalce a milovníky prémiových lihovin: Kořeny skotské whisky Chivas Regal sahají až do roku 1801. Vychutnat si ji můžete jak v čisté podobě, tak jako luxusní variantu klasických koktejlů. Havana Club, jedna z nejprodávanějších značek rumu na světě, zrající v těch nejlepších sudech na Kubě. G.H.MUMM, které je šampaňským vítězů Formule 1, nebo Martell, symbol tradice a postavení, který tento rok slaví 300 let. To vše je zárukou vynikající volby.

„První obchod Prestige Selection jsme se rozhodli otevřít z důvodu rostoucí poptávky po prémiových spiritech a s tím souvisí i nabídka osobního a profesionálního servisu, abychom maximálně vyhověli požadavkům a přáním klientů tohoto segmentu,” říká Kateřina Vondrák Hvězdová, Brand Manager Prestige Jan Becher – Pernod Ricard, a dodává: „Jsme velice rádi, že prémiové lihoviny mají u českých spotřebitelů stále větší oblibu. Nejvíce rostoucí kategorií jsou rumy, whisky, kde jsou stále více populární skotské whisky typu single malt, ale i šampaňské.“

Ucelenou nabídku prémiových značek se společnost rozhodla umístit do srdce Latinské Ameriky v Praze, do restaurace a baru La Bodeguita del Medio v Kaprově ulici číslo 5, v blízkosti Staroměstského náměstí. V prvním patře této proslulé restaurace a baru, který byl navržen v koloniálním stylu staré Havany, můžete v příjemné atmosféře každý den v týdnu vybírat z rozsáhlé nabídky za pomoci vyškoleného personálu, a to ve velmi unikátním čase od 12.00 do 2.00 hodin.

Fundovaně vám zde poradí s výběrem dárku nejen pro muže. Společnost Jan Becher – Pernod Ricard do budoucna plánuje v prostorách obchodu Prestige Selection Shop řízené degustace ušlechtilých destilátů, prezentace novinek limitovaných edicí či šampaňského. Prestige Selection Shop byl do La Bodeguita del Medio lokalizován z několika důvodů –jednak jde o velmi příjemné prostředí, kde můžete vybírat až ze 150 druhů koktejlů a dobrého jídla, ale navíc je i místem prvního doutníkového klubu v České republice.

Cigar Club Cohiba Atmosphere nabízí intimní atmosféru, kde si po skvělé večeři můžete vychutnat a zakoupit vytříbené lihoviny či nejkvalitnější kubánské a světové doutníky z vlastního humidoru.