Ve světových e-shopech seženete cokoli, třeba záhonové zombie

Záhonové zombie

Záhonové zombie Zdroj: Designtoscano.com

Bizarními předměty, které jsou k mání ve světových e-shopech lze, lze vybavit celý byt, od vchodových dveří po zahradu. V zahraničí se dá pořídit leccos podivného, co české obchody nenabízejí: například jelení zadek se zabudovaným domovním zvonkem, zombie do záhonu, kojotí moč, dálkové ovládání na muže i měkoučký ženský klín na spaní.

K mání je třeba koupelnový gumový nos, který smrká sprchový gel. Do mnohých domácností by se zřejmě hodilo i dálkové ovládání na muže. „Jednoduše zmáčkněte tlačítko a doufejte, že váš pokyn bude přijat,“ píše se v návodu. Výrobce rovnou upozorňuje, že tlačítko „sklop záchodové prkénko“ občas zlobí.

Toužíte po buranském zvonku?

Nepříliš vyhledávaným, ale velice bizarním výrobkem na americkém internetovém trhu je "buranský zvonek", vyrobený, slušně řečeno, ze zadní části jelena. V Americe se prodává za 300 dolarů (skoro šest tisíc korun). V internetovém obchodě Amazon je jelení zadek oblíbený i jako otvírák piva nebo čistě jen jako dekorativní záležitost.

Pro nezadané ženy a muže toužící po blízkosti se dají na internetu sehnat speciální polštáře, které navodí pocit intimního obětí. Pro ženy se vyrábí polštář zapnutý v pánské košili s jednou rukou, kterou si spící obtočí kolem ramen. Mužská poduška je na rozdíl od ženské nahá s vytvarovanými prsy. Prodává se i spací podložka ve tvaru klína. Objímací polštáře se nabízejí i v Česku, ale ne v takové škále vzorů.

Kojotí moč platí na jeleny, ta vlčí zase na kojoty

Na ranní kávu Amazon nabízí hrnek ve tvaru záchodové mísy. Na serveru iwantoneofthose.com je k mání netradiční hrneček z profesionálního fotografického objektivu. Do jeho krytky si majitel může například odložit sušenky. Stejný obchod nabízí pláštěnku s designem vajíčka usmaženého jako „volské oko“.

Do zahrady lze přes internet nakoupit k českým domácím trpaslíkům bizarní společníky. Ze záhrobí do záhonu tak může vylézat zombie a k mání jsou i zahradní sci-fi sošky různých známých i dosud nepopulárních kreatur.

Vlastníkům pozemků, kteří vedou boj s obtížnými zvířaty, nabízí obchod thepeemart.com (v překladu obchod s močí) různé druhy zvířecí moči. Podle serveru predatorpee.com, se například můžete kojotí močí bránit proti jelenům, krysám a mývalům. Před kojoty zase ochrání moč vlčí. Přípravky se prodávají v lahvích, ve spreji i v granulích.