Vsaďte si nově s přáteli skupinovou sázku Sportky a Eurojackpotu

Zdroj: SAZKA

Loterní společnost Sazka spouští novinku s názvem Skupinové sázení. Společné sázky s přáteli, kolegy nebo rodinou jsou nyní u loterií Sportka a Eurojackpot ještě jednodušší.

Skupinové sázení dává možnost poskládat tiket s přáteli, kolegy v práci anebo se koupí podílu můžete připojit k již vytvořené sázence. Skupinové sázenky lze vsadit ve Sportce a Eurojackpotu, a to pouze online na stránkách Sazky nebo v mobilní aplikaci pro Android i iOS.

V rámci Skupinového sázení se vždy skládáte na plný tiket včetně doplňkových her. V případě, že uhodnete správnou kombinaci tažených čísel, si budete dělit Superjackpot Sportky nebo jackpot v Eurojackpotu podle počtu zakoupených podílů ve skupinové sázence. Můžete si tak rozdělit až miliardové výhry.

Volíte počet sloupců, výši vkladu i podíl

A jak Skupinové sázení vypadá v praxi? Pokud vytváříte novou sázenku, nejprve vybíráte počet vsazených sloupců, ale také cenu, velikost minimálního vkladu a počet podílů. V obou loteriích jsou velikosti tiketu, z nichž vybíráte, označeny od S do XXL s tím, že čím větší sázenka, tím víc sloupečků je ve hře.

Dále volíte, jestli půjde o soukromou sázenku pro vás a vaše přátele a známé, kterou můžete sdílet skrze e-mail nebo sociální sítě. Nebo veřejnou, ke které se na Tržišti sázenek mohou přidat i neznámí hráči. Podrobný návod, jak na Skupinové sázení, najdete ve videu na tomto odkazu.

Skupinová sázenka se vsadí v momentě, kdy jsou zakoupené všechny dostupné podíly. Svůj podíl můžete v průběhu čekání na naplnění navýšit nebo ji sdílet s přáteli a urychlit tak její vsazení. V případě, že by se skupinová sázenka přesto nenaplnila a nevsadila, peníze vám budou vráceny na herní účet a vy je tak můžete investovat třeba do další skupinové sázenky.

Více sloupců, více šancí, vice výher

Čím více vsadíte sloupečků, tím vyšší pravděpodobnost, že právě na vaší sázence bude správná kombinace čísel. Skupinové sázení je tak skvělou volbou i ve chvíli, kdy je parta sázejících opravdu velká. Díky tomu si totiž můžete vybrat takovou skupinovou sázenku, kterou budete moct sdílet se všemi vašimi kamarády nebo kolegy.

Pro Skupinové sázení je nutná registrace na stránkách Sazky. Zabere ale jen pár minut a lze udělat i z pohodlí domova. Registraci už máte? Poté můžete hned teď novinku vyzkoušet! Pro Skupinovou sázku Sportky klikněte na tento odkaz. Skupinovou sázku Eurojackpotu pak najdete zde.

Finští milionáři

Pamatujete si, jak před časem obletěla svět novinka o jednom malém finském městečku, ve kterém je největší koncentrace milionářů? Jedná se o Siilinjärvi, jehož český překlad zní Ježkovo jezero. Tady si společně vsadilo hned padesát přátel. Volba padla na loterii Eurojackpot, ve které se tehdy hrálo o maximální jackpot ve výši 2,38 miliardy korun.

Každý z padesátky sázejících přispěl na společnou sázku částkou 10 eur, tedy zhruba 250 Kč. Díky tomu si skupina mohla nakoupit sázenku dohromady v hodnotě 12,5 tisíce korun, to znamená mnohem více sloupců, než kdyby sázel každý z nich zvlášť. A tahle taktika se jim vyplatila víc než královsky, když poté, co uhodli všechna tažená čísla, každý člen syndikátu získal 47,6 milionu korun.