Webová událost roku

Webová událost roku

Webová událost roku

WebExpo je největší konference ve střední Evropě pro ty, kdo jsou v online prostředí. Přijede více než 1 400 online expertů z celého světa. Na sestavení programu se podílela česká internetová špička, takže na řadu přijdou aktuální témata, která hýbou online světem. Letošní ročník WebExpo se bude odehrávat na sedmi místech v centru Prahy, pár kroků od sebe.

Pátek patří workshopům, ale pospěšte si, začíná být vyprodáno.

Webová událost rokuWebová událost roku

Sobotu zahájí Přednáška Lukáše Hurycha „Jak poznat, co je špatně na nákupním procesu e-shopu“. Pavel Ungr nám představí „Wordpress jako rychlé řešení online prezentace za 30 minut“. V poledne vystoupí ve Světozoru Ilona Filipi a proradí, jak získávat zakázky v zahraničí krok za krokem. Dvě přednášky na půdě České spořitelny se týkají e-mailů - Advanced E-Mail Marketing - Using Frequency Optimization and Recommendation Technology to Drive News a Opportunities and Possibilities of Transactional Emails. Den téměř zakončí Pavel Zima, který bude vyprávět o propojení vlastního hobby s prací.

Webová událost rokuWebová událost roku

Neděle odstartuje vystoupením Jana Širmera a Pavla Šrámka v Divadle bez zábradlí na téma bezpečnostní hrozby na webu. O své zkušenosti s testováním pro SME se rozdělí Martin Pěnička a Jan Rudinský. Jan Řezáč svoji novou knihu Web ostrý jako břitva. Osobnost českých sociálních sítí a nezdolný běžec Miloš Čermák nám poví, Proč miluje noviny. Nakonec Romanu Appeltauer, který bojuje za více konverzí a Michal Kubíček a jeho rady Jak si (ne)nechat hacknout Wordpress stránky.

Webová událost rokuWebová událost roku

Večery: Na začátek i konec (pátek 12. září a neděle 14. září) WebExpo2014 jsou pro návštěvníky připraveny párty. Co ale se sobotním večerem? Vyberte si ze 4 networkingových programů. V Klubu cestovatelů se od 17:00 sejdou ti, co se zabývají frontendem. Asociace UXáků v Era Světě přichystala sérií kreativních workshopů s názvem Večer designových her. Poslední středu si v H1 připravili i pro WebExpo, ta se odehraje v CEVRO Institutu v místnosti 205. Téma? Data, Medium Data, Big Data. Jak data pomáhají při tvorbě webů a online strategie nebo i ke zvýšení tržeb. Nepropásněte také setkání Pioneers Unplugged ve Wayře.

Praha bude internetová, nepropásněte to!

Webová událost rokuWebová událost roku