Zítra vypuknou velké slevy na výrobky Apple. Poprvé i u nás

Lokalizované je to podivně, ale nakoupit se slevami by zítra jít mělo. Black Friday v Česku oficiální nabídne pouze Apple Online Store na adrese store.apple.com/cz.

Lokalizované je to podivně, ale nakoupit se slevami by zítra jít mělo. Black Friday v Česku oficiální nabídne pouze Apple Online Store na adrese store.apple.com/cz.

Apple u nás zítra nabídce slevy na své produkty v rámci black friday.

Apple se v České republice postupně zakořeňuje a začíná tuzemským zákazníkům nabízet stejné služby, jako na jiných trzích. Po uvedení internetového obchodu Apple Online Store a multimediální knihovny iTunes Store přijde také s nákupním šílenstvím v podobě černého pátku (Black Friday).

Black Friday je ve Spojených státech den, který doprovází Den díkůvzdání a startuje vánoční nákupní sezónu. Je to velký kapitalistický svátek, kdy výrobci a prodejci naženou davy zákazníků do svých obchodů, aby jim prodali zboží za poměrně zajímavé ceny. Apple se v tomto ohledu stal tradičně velice silným, jeho fronty na černý pátek jsou legendární.

V Česku pouze na webu

Slevovou euforii Applu si budou moci poprvé vyzkoušet také zákazníci v Česku. Podle vyjádření, které jsem získal od českého zastoupení společnosti, firma nijak dopředu podrobnosti nespecifikovala. Jisté však je, že Apple bude slevy nabízet pouze skrze tuzemský Apple Online Store, nikoliv přes své prodejce jako iStyle, iWorld a další. Pokud v těchto obchodech zítra na slevy narazíte, mělo by jít pouze o přímé akce provozovatelů, nikoliv o oficiální akci Applu. „Žádný prodejce kromě Apple.cz se v Česku na černý pátek nechystá,“ uvedl můj zdroj.

Lokalizované je to podivně, ale nakoupit se slevami by zítra jít mělo. Black Friday v Česku oficiální nabídne pouze Apple Online Store na adrese store.apple.com/cz.Lokalizované je to podivně, ale nakoupit se slevami by zítra jít mělo. Black Friday v Česku oficiální nabídne pouze Apple Online Store na adrese store.apple.com/cz.

Jaké slevy Apple u nás zítra nabídne, prozatím není jasné. Ale vzhledem k tomu, že Apple razí strategii stejného marketingu po celém světě, je dost dobře možné, že půjde o totožné slevy, jaké budou moci využít například zákazníci ve Spojených státech. Podle informací serveru 9to5mac.com si tak budete moci koupit o 11 dolarů levnější iPod nano, až o 61 dolarů levnější iPad 2, až o 41 dolarů levnější iPod touch a 101 dolarů ušetříte na MacBooku Air, MacBooku Pro a iMacu. Vypovídá o tom ostatně i reklamní poutač na českých stránkách Applu.