Naučte se v obchodním světě získat náskok před ostatními

Zdroj: Cambridge Business School s.r.o.

Svět obchodu je velmi dynamické prostředí, ve kterém hraje velmi důležitou roli i rozhodnost, se kterou vám mohou velmi pomoci již získané zkušenosti.

Ať již jde o zkušenosti obchodní, manažerské, či jakékoliv jiné, tak všechny získáváme až určitým obdobím praxe. Ne vždy se získávají snadno, ale většinou je tomu spíše naopak a při cestě k poznání se setkáváme s celou řadou překážek a slepých uliček. To je sice užitečné, ale velmi zdlouhavé. Tento postup můžeme v mnoha případech urychlit tím, že získáme know-how od odborníků, kteří si svou úspěšnou cestu již našli a mohou nás svými postupy inspirovat.

Studium pro manažery

Přesně to nabízí ve světě businessu a obchodu manažerské vzdělávání MBA. Studium je správnou volbou pro všechny, kteří by rádi rozšířili své dosavadní manažerské zkušenosti. Je ideální pro manažery, členy managementu, podnikatele, ale i pro všechny, kteří pracují na svém seberozvoji a chtějí získat náskok před ostatními. Studijní programy totiž nenabízejí jen jednoduchou výuku aktuálních teorie, ale jejich hlavním cílem je pomoci studentům k praktickému využití nově nabytých znalostí.

Přínosy studia

Program MBA Sales management je zaměřen na řízení prodeje a podnikovou strategii obchodu. V rámci programu jsou studentům předávány odborné poznatky o aktuálních principech řízení prodeje, vytváření podnikové strategie, prodejních dovednostech i komunikačních technikách nebo principech právní legislativy.

Program nabízí studentům získání užitečných vědomostí a praktických znalostí potřebných ke zdokonalení vztahů se zákazníky, osobnímu rozvoji a psychologickému myšlení s cílením na zákazníka. Studenti získají přehled o nejmodernějším know-how sales managementu a osvojí si techniky, které jim pomohou efektivně plánovat a realizovat marketingové a prodejní aktivity.

Kvalitní lektoři jsou základ

Hlavním posláním školy je, aby studenti získali znalosti, které ve svém profesním životě skutečně využijí a které jim pomohou plně rozvinout jejich potenciál. Výuka vychází vždy z nejnovějších praktických i teoretických poznatků, a proto se velmi dbá zejména nad kvalitou lektorů, kteří vynikají svou vysokou odborností a mnohaletými zkušenostmi z praxe.

To potvrzuje i Ing. Michal Jakšík, který o lektorech po absolvování svého studia řekl: „Každé setkání s přednášejícím pro mě bylo obrovským přínosem a otevřením nových obzorů. Velmi si cením toho, že přednášející nevycházeli ze "zastaralých skript", ale ukazovali nám nové trendy, které jsou ve světě kolem nás, tím mě hodně obohatili a byť mě někdy dokázali potrápit při konzultacích mých seminárních prací, zpětně jim za to děkuji, protože mě tím hodně posunuli dále.“ Nejvyšší úroveň vzdělávacích programů potvrzují i prestižní akreditace a členství v mezinárodních asociacích dohlížejících na kvalitu vzdělávání.

Začněte studovat již dnes

Zahájení studia na Cambridge Business School je snadné. Stačí vyplnit online přihlášku ke studiu MBA, která nezabere více než 2 minuty a následně vás kontaktuje studijní oddělení, které s vámi doladí všechny detaily. Již brzy začíná podzimní studijní cyklus a na přihlášení je teď ideální čas.