Uvařte si výborné pokrmy tak, jak je neznáte

Zdroj: Gastro Investment

Už vám dochází nápady a síla s vymýšlením obědů pro sebe nebo celou rodinu? Vítejte ve světě, kde se vaření stává zábavou! Díky Cookitu máte možnost objednat si čerstvé a předpřipravené suroviny až k vašim dveřím a vy tak nemusíte trávit hodiny v obchodech hledáním receptů nebo přemýšlením nad tím, co si dnes uvařit. Staňte se členy naší komunity a užívejte si snadného a zdravého vaření každý den!

Nový start-up v Česku

Cookit je firma, která vstoupila na trh s ambicí zjednodušit život lidem, kteří nemají čas nebo ho nechtějí trávit přípravou každodenních pokrmů. Je to jedinečná služba, která nabízí předpřipravené suroviny pro přípravu jídel, takže uvaření celého oběda nebo večeře zabere pouze 30 minut. Připravte si zdravé, působivé pokrmy bez ohledu na úroveň vašich kuchařských dovedností, se vší chutí a bez starostí.

Gastro Investment

Recepty pro vás stále obměňujeme

Vyberte si ze skvělých receptů šéfkuchaře Jana Horkého, který pro vás připravil na výběr z každodenních oblíbených jídel až po světové kuchyně a zdravé pokrmy! Pro ty, kteří nemají rádi stereotyp máme dobrou zprávu... Recepty se stále obměňují, takže se nemusíte obávat toho, že si nebudete moci vybrat.

Video placeholde
• Gastro Investment

Trend v zahraničí

Cookit ovšem není úplnou světovou novinkou na trhu. V zahraničí se můžeme setkat se značkami jako je Hello Fresh nebo Gousto, které se těší obrovské oblibě stále více lidí a my se jim vůbec nedivíme. V dnešní uspěchané době mají lidé všude na přípravu jídla stále méně času a suroviny stojí stále více. A o cenách v restauracích nemluvě.

Jak na první objednávku?

Na webových stránkách Cookitu si jednoduše vyberete jídlo podle svých chutí i požadavků a následující den vám ho společnost přiveze až k vašim dveřím i s receptem kdekoli po Praze. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány a připraveny tak, aby bylo možné jídlo snadno a rychle připravit, nejdéle do 30 minut. Navíc Cookit používá jen čerstvé a kvalitní suroviny, takže máte jistotu, že jíte zdravě a chutně.

Je to skvělé řešení pro všechny, kteří se snaží zlepšit svůj životní styl a získat více času pro sebe a své blízké. Služba umožňuje zachovat zdravý životní styl bez nutnosti trávit hodiny v kuchyni. Navíc se nemusíte starat o nákupy a výběr surovin, což vám ušetří čas i peníze.

Jedinečná služba, která ulehčí hektickému tempu a nabízí skvělé jídlo přímo k vašim dveřím. Tak neváhejte a zkuste Cookit ještě dnes!