E15 E-commerce summit nabídne na 100 osobností ze světa onlinu i technologií

E15 INTERNATIONAL E-COMMERCE SUMMIT

E15 INTERNATIONAL E-COMMERCE SUMMIT Zdroj: E15 Michaela Szkanderová

Přední osobnosti e-commerce z Česka i ze světa se v příštím roce sjedou do Prahy a představí nejnovější trendy. E15 International E-commerce Summit - největší česká akce věnovaná e-commerce se uskuteční na přelomu února a března. Propojí se s E15 Technologic Festivalem a láká na řečníky z Shipmonku, Rohlíku, Zásilkovny, Heureka Group nebo třeba Productboardu.

V Martinickém paláci na Pražském hradě se ve třech jarních dnech objeví na dvou různých E15 eventech více než stovku osobností z deseti zemí a z různých oborů. Od úterý 28. února do čtvrtka 2. března s nimi můžete zažít face to face i hybridní panelové diskuze, workshopy či kulaté stoly i rozhovory jeden na jednoho. Kapacita příchozích návštěvníků bude omezená na tisícovku, tisíce sledujících však budou moci obě konference sledovat online. 

E15 International E-commerce Summit se už potřetí ponoří do trendů z české i světové e-commerce. Prvními potvrzenými hosty programu jsou pro tento ročník například Jan Bednář, zakladatel logistického startupu Shipmonk, 40. nejbohatší Čech a EY podnikatel roku ve Spojených státech, či  Daniel Hejl, spoluzakladatel startupu Productboard, který v letošním roce rozšířil stáj českých jednorožce. I Olin Novák, který řídí české aktivity Rohlíku, nabídne svůj pohled na věc, o své postřehy o aktuálním stavu internetových obchodů se podělí také zakladatelka Zásilkovny Simona Kijonková. Mezi řečníky budou také Tomáš Šebek, propagátor medicíny a chirurg, který stál u zrodu projektu uLékaře.cz, nebo Tomáš Braverman z Heureky.  

Exkluzivně pro rok 2023 se e-commerce svátek spojí s dalším eventem z dílny E15, s populárním E15 Technologic festivalem, který je největším mezinárodním festivalem technologií, inovací a startupů v Česku. V průběhu tří dnů se tak návštěvníci mohou těšit na nejnovější trendy ze světa technologií. Dojde například na umělou inteligenci, blockchain nebo i na fintech. Konference propojí na jednom místě investory, foundery i zakladatele startupů. 

Vstupenky lze zakoupit do konce roku za zvýhodněnou cenu 12 990 Kč na obě akce, případně si lze zvolit pouze některou z nich. Součástí vstupného je také časově neomezený přístup k celému video archivu z akce s celkovými záznamy z jednotlivých bloků programu, i s jednotlivými videi dle témat či konkrétních hostů. 

Chcete vystoupit jako spíkr, vystavovat nebo uspořádat workshop na E15 International Ecommerce Summit nebo Technologic Festivalu 2023? Kontaktujte Jana Novotného na emailu jan1.novotny@cncenter.cz.