Události Luďka Staňka: Jak by volila umělá inteligence

Koho letos volit bude náročná otázka, která vyzkouší inteligenci každého z nás. Naštěstí však máme k dispozici skupinu hyper-inteligentních mladých lidí, kteří nezvládli sestavit vlastní stranu, a tak se rozhodli do toho aspoň kecat ostatním. Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Řeč je samozřejmě o skupině Milion chvilek pro demokracii, která před letošními volbami sestrojila vlastní umělou inteligenci s názvem Volím změnu. Tento geniální cyber-mozek v podobě chatbota na Facebooku by nám, obyčejným prosťáčkům, měl pomoci pronavigovat se k tomu správnému politickému subjektu. A tak si ho dnes pořádně prověříme.

A pokud by vám náhodou následně ještě nebylo do pláče, pak určitě nepřehlédněte poslední zprávu Úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran a politických hnutí, který tak trochu šlápl do vosího hnízda, když si troufl konstatovat, že Zemanovy výjezdy do krajů byly předvolební kampaň. Čili s jen asi tříletým zpožděním zjistil to, co jsme věděli my všichni už dávno.