Kupte si Bentley z druhé ruky, které vás nezklame

Zdroj: Volkswagen Group Charging CZ s.r.o.

Pro mnohé milovníky Bentley může být nákup ojetiny jediným způsobem, jak získat svůj vysněný luxusní vůz. Pozor ale, abyste se nespálili. Zjistěte, kde si pořídit Bentley z druhé ruky, které vás nezklame.

Certified by Bentley

Certified by Bentley je jedinečný program, který otevírá dveře do světa luxusních britských vozů i těm méně movitým fanouškům.

Nákup auta z druhé ruky sice vychází levněji, často s sebou ale nese jistá úskalí, jako jsou stočené kilometry nebo skryté poruchy. Při nákupu vozu za 20 000 Kč vás tyto drobné neduhy příliš trápit nebudou. Pokud se ale chystáte investovat do kvality, kterou představuje Bentley, měli byste si být stoprocentně jisti, že nekupujete zajíce v pytli.

Při nákupu auta z programu Certified by Bentley se můžete spolehnout na stejnou kvalitu jako u nového vozu. Každý kousek totiž musí projít přísnou kontrolou školených automechaniků a splnit ty nejnáročnější normy a standardy značky. Kromě záruky kvality navíc získáte:

  • osvědčení pravosti,
  • kompletní servisní historii,
  • minimálně roční záruku, kterou lze prodloužit.

Opravy té nejvyšší kvality

K opravám ojetých vozů, které se mají dále poslat do prodeje, jsou použity výhradně certifikované originální díly značky Bentley.

Nabídka vozů Certified by Bentley

Nabídka ojetých vozů z programu Certified by Bentley se pravidelně obměňuje. Můžete v ní narazit na prakticky všechny aktuální modely:

S Bentley si nekupujete jen auto

Pořízením vozu Bentley se vám mimo jiné otevře nový svět luxusu. Kromě nepopsatelného svezení si užijete exkluzivní prohlídky továrny v Crewe nebo akce konané přímo společností Bentley po celém světě. Protože Bentley je víc než auto.