Leo Express expanduje v autobusové dopravě, začne jezdit na jih Čech

Leo Express Easy

Leo Express Easy Zdroj: Leo Express

Leo Express spustí svoji druhou autobusovou linku. Po lince navazující na vlaky Leo Express z Bohumína do Krakova bude nově spojovat Prahu s Táborem, Veselím nad Lužnicí, Českými Budějovicemi a Českým Krumlovem a to prostřednictvím návazných autobusů Leo Express Easy.

„Pokračujeme v budování naší sítě vlaků a autobusů, které spojuje standard služeb Leo Express a plánujeme ji dále rozšířit do celé střední Evropy. Naši síť stavíme na spolupráci s regionálními dopravci,“ vysvětluje Peter Koehler, šéf Leo Express pro střední Evropu.

Autobusy jsou integrované do rezervačního systému společnosti a jsou časově navázané na pravidelný provoz vlaků Leo Express mezi Prahou, Olomoucí, Ostravou, Starým Městem, Košicemi a Krakovem.

Autobusy Leo Express Easy budou mezi Prahou a jižními Čechami jezdit od 14. června čtyřikrát denně. V Praze z autobusového nádraží na Florenci i z hlavního nádraží v Praze vedle zastávky vlaků Leo Express. Pro turisty do Českého Krumlova bude Leo Express navíc dále zajišťovat také slevy na ubytování a do místních muzeí.

Od této neděle vás nově dovezeme až do Českého Krumlova, Tábora, Veselí nad Lužnicí a Českých Budějovic! Díky nové...

Posted by LEO Express on 11. červen 2015

Železniční dopravce Leo Express zahájil provoz prvního autobusového spojení na podzim. Šlo o linku z Bohumína, kde končí řada vlaků společnosti jedoucích z Prahy, do polského Krakova. Podnikatel Leoš Novotný tehdy navázal spolupráci s polským partnerem, od kterého si pronajímá autobus.