Sklady.cz – více než 500 skladových hal na jednom místě

Zdroj: Marion Management

Tým Sklady.cz
Tým Sklady.cz
2
Fotogalerie

Najít vhodné prostory pro nově vznikající e-shop může být klíčové pro jeho úspěšný rozjezd. Nadnárodní řetězce zase hledají velké plochy, kterých je omezená nabídka. Optimální řešení skladování a logistických potřeb pro velké i začínající hráče přináší portál sklady.cz.

Portál nabízí snad největší databázi průmyslových hal v Česku od velikosti 500 do 100 tisíc metrů čtverečních, která u nás byla nebo bude postavena. Jde o haly kvality A, tzn. nejvyššího evropského standardu, a také haly kvality B – rekonstruované prostory na dobře dostupných místech, často uvnitř velkých měst, o které dnes roste zájem hlavně z řad provozovatelů e-shopů.

Pozemek pro výstavbu i malý prostor pro e-shop

Kromě pronájmů skladů zajišťuje portál také prodej a koupi pozemků pro průmyslovou výstavbu po celé republice. Pozornost věnuje také on-line poptávkám po malých prostorách, tedy pod 500 metrů čtverečních nebo služby s malým paletovým kontem, které dokáží operátorky vyřídit kompletně telefonicky. Sklady.cz jsou od svého vzniku suverénní alternativou k velkým korporacím poskytující realitní servis globálním firmám.

Marion Management

Skladování i kompletní logistický servis

V exkluzivní spolupráci s logistickou firmou WELL PACK nabízí také návazné logistické sužby. Nájemce tak může kromě skladovacích prostor dostat vše na jednom místě - od paletizace, balení, dopravy až po kompletní outsourcing logistiky. Firma WELL PACK je navíc aktivní na řadě evropských trhů a zajišťuje logistiku na mezinárodní úrovni.

Marion Management

Postaveno na zkušenostech

Ředitelem portálu sklady.cz je zkušený odborník Roman Kučera, který se v nemovitostech pohybuje od roku 1997. Řadu let pracoval v rezidenčním segmentu, od roku 2018 je ředitelem sklady.cz.

V jeho rukách firma rozkvetla v prosperující společnost, která směle konkuruje nadnárodním realitním agenturám. Sklady.cz patří mezi ty šťastné firmy, na které letošní tíživá situace dopadla jen minimálně. Portál eviduje silnou poptávku po průmyslových prostorách a zdá se, že letošní rok pro něj bude rekordní.

Přes portál Sklady.cz dnes proběhne přes padesát transakcí ročně, z nichž třetina jsou pronájmy pro velké firmy, kdy se stěhují investiční celky a smlouvy se běžně podepisují na 5, 10 či více let.

Více informací naleznete na webu.