Architektka Eva Jiřičná je v čele poroty hodnotící komerční nemovitosti

Eva Jiřičná

Eva Jiřičná Zdroj: Anna Vacková

Nová soutěž CBRE Art of Space Awards navazuje na předchozí úspěšný projekt CBRE Zasedačka roku. Důvodem změny názvu je mimo jiné rozšíření kategorií. Příležitost přihlásit se do soutěže mají letos nejen kancelářské, ale i retailové a industriální prostory. Otevřel se tak prostor ukázat projekty v mnohem větší šíři než jen v interiérovém designu. Mediálním partnerem akce je deník E15.

„Jsem ráda, že soutěž Zasedačka roku se tímto posunuje do nové podoby, která se více zabývá estetickou vizí jednotlivých firem a společností,“ okomentovala změnu v soutěži Eva Jiřičná.

Přihlaste se do nových kategorií

Kategorie Nejatraktivnější meeting point reprezentuje prostory, jakými jsou brainstorming zóna, zasedací místnost nebo relaxační koutky, které hrají stále významnější roli ve firemní kultuře. Ocenění za Design pracovního prostoru dostanou firmy, jejichž prostory nejlépe souzní s DNA firmy. V kategorii Design retailového prostoru uspějí retailové projekty, které jsou nevšední, a kromě designu přináší i unikátní zákaznickou zkušenost.

Přihlásit můžete obchodní prostory, restaurace, banky, pojišťovny či volnočasové prostory. Kategorie Zdravé prostředí a udržitelnost se týká firemních či nákupních prostor, které ovlivňují zdraví a duševní pohodu zaměstnanců či zákazníků. Nejnovější trend podporuje kategorie Coworking a flexibilní kancelář. Kategorie Revitalizace brownfiled se týká starých průmyslových objektů, jejichž nová podoba může výrazně přispět svému okolí. Přihlásit se můžete nahttps://www.artofspace.cz/.

Příležitost spojit se s profesionály

Investovali jste do zanedbaných prostor a předělali je do designově krásného inspirativního prostředí? Punc kvality už vám dodá jen ocenění poroty. Vedle již zmíněné Evy Jiřičné v ní zasednou:

Pavel Sovička z Panattoni Europe, který je profesionálem v industriální oblasti, vnese svůj odborný pohled do kategorie týkající se brownfieldů. Anna Szwed ze společnosti Ecophon & Saint-Gobain se zaměří mimo jiné na prostorovou akustiku z hlediska pracovního prostředí. Jan Musil ze společnosti LIKO-S může zúročit své zkušenosti z budování světově ojedinělých projektů LIKO-Noe a LIKO-Vo. Pavel Maurer z Grand Restaurantu a Josef Danda z Nespressa disponují zkušenostmi z oblasti gastra, které mohou být rozhodující pro pohodovou firemní kulturu a rozhodování v kategoriích retailu např. u gastropodniků nebo food courtů.

Další porotkyně Alexandra Tomášková je ze společnosti Skanska, kterou lze považovat za průkopníka nových technologií a služeb v kancelářských budovách. Richard Curran ze CBRE zasedá v porotě již od počátku soutěže a v hodnocení využije svých dvacetiletých zkušeností v oboru komerčních realit. Posledním porotcem je Tomáš Jindříšek, spoluzakladatel agentury Dark Side, který se profesionálně věnuje marketingu a je duchovním otcem původního projektu CBRE Zasedačka roku.

Co vám účast v soutěži CBRE Art of Space Awards přináší?

Pochvala od významných odborníků nejen potěší, ale lze ji využít při mnoha příležitostech. Stáváte se součástí lídrů trhu, kteří ukazují směr novým trendům. Ukazujete trhu, že právě vaší firmě nejvíce záleží, kde vaši lidé pracují, kde se cítí dobře a kam se rádi vrací vaši zákazníci. Velkou pozornost také získají retailové projekty v kategorii Cena veřejnosti za podpory rádia Evropa 2.