Typy projektů pro modelaci vlastních aplikací na platformách low-code

.

. Zdroj: Solitea, a.s.

Většina společností se hlásí k trendu digitalizace procesů. Je to pochopitelné, protože digitalizace tvoří základ pro měřitelnost, optimalizaci, řízení procesů a snižování nákladů. Na základě toho, co dokážete změřit, pak můžete činit přesná a efektivní rozhodnutí.

Programování aplikací na míru rozhodně není levnou záležitostí, ačkoli je jedním z oblíbených způsobů, jak z aplikace získat přesně ty funkce, které firma potřebuje. Zkušený vývojář tomu věnuje spoustu času. Většina zadavatelů tedy před digitalizací řeší otázku, jak snížit celkové náklady a čas. Zároveň chtějí zachovat vysokou kvalitu hotové aplikace. 

.. | Solitea, a.s.

Softwarová low-code řešení od Solitey vymodeluje už za pár týdnů prakticky jakýkoli back-office nebo business proces, na který si vzpomenete. Sestavili jsme jejich základní přehled. Najdete se tu? 

CRM

Pokud má u vás ve firmě každý obchodník vlastní excel s kontakty a klienty, s jeho odchodem ztratíte i spojení se zákazníky. Abyste měli všechny kontakty na jednom místě, postavíme vám jednoduché operativní CRM. V něm každý snadno najde veškeré kontaktní kanály, seznamy příležitostí a jejich stavy, bude moci generovat dokumenty do šablon.  

Náhrada Lotus Notes a MS Excel

Kompletní data, která se „povalují“ všude možně, nyní přehledně najdete v jediné databázi.    

HR nábor a zaškolení 

I nábor lze pojmout jako CRM. Jeden záznam, jeden člověk. Vše pěkně pohromadě a na jednom místě. Včetně materiálů k zaškolení nových lidí. A komplikovanému systému, můžete dát sbohem.  

SCM, procurement a inventory management

Nákup, příjem, třídění zboží, kompletní dokumentace. Vše si poskládáte na jedno místo v jednom systému. Ten za vás ohlídá i skladové zásoby, komunikaci s dodavateli, trackovacími službami dopravců atd. Nákupčí jen kontroluje a zadává objednávky.   

Správa a řízení BÚZP incidentů ve firmách

Pokud u vás dojde k nehodě, vše vyřešíte díky jedinému formuláři. Ten za vás navíc vše potřebné odešle na pojišťovnu, mateřskou společnost a další příslušná místa. Nutnost samostatně kontaktovat hodně osob a právních subjektů odpadá. Elegantní.   

Marketing

Aby se už nikdy neztratila data, k nimž má přístup vícero lidí (a aby je každý dokázal snadno rozklíčovat), namodelujeme vám generickou formulářovou aplikaci s definovatelným procesním flow.   

Konsolidace spotřebitelských a jiných půjček

Podání žádosti, nahrání dokladů a jejich vytěžení skrze OCR, kontroly registrů i interní risk-management procesy, generování smluv a jejich online schválení a podpis. To vše zvládne jedna dobře navržená aplikace.  

Řízení reklamací

Excelové tabulky a kompletní papíry včetně těch se skvrnami od hrnků na kafe nahradíte jedinou aplikací. V ní si sami nadefinujete workflow, přímo z aplikace komunikujete s klienty a všemi zúčastněnými, vystavujete potvrzení, hlídáte stavy incidentů a cokoli dalšího potřebujete. 

Fleet managment

Vozový park můžete pohodlně řídit z jediného místa. Navržená aplikace monitoruje stáří vozidel, jejich vytíženost, vede knihu jízd, umožňuje rezervaci vozidel a obsahuje kompletní dokumentaci.  

Interní systém a workflow žádanek

Celý proces, který se běžně odehrává v e-mailech nebo „papírově“, nahradíte workflow pro každý typ žádanek. Všichni zúčastnění mají díky e-mailovým notifikacím přehled, kdo má co a do kdy podepsat.     

Podpora helpdesku

Integrace na ústřednu, chat či e-mailový server, přiřazení zákazníka přímo odpovědné osobě a přehled všech interakcí se zákazníkem v jediném ticketu apod.  

Podpora call-centra

Integrace na ústřednu, přiřazení volajícího přímo odpovědné osobě apod. 

Všechny tyto typy projektů pro vás realizujeme velmi rychle na technologicky i časově efektivní platformě podle vašeho zadání. Použitelné řešení, které můžete hned využít v praxi, dodáme klidně už za měsíc od objednávky. Za další měsíc nebo dva pak doděláme případné detaily. 

Více na webových stránkách společnosti Solitea