Elektroaut postupně přibývá: Majitelům se přizpůsobuje nabídka nabíječek

Elektroauta jsou stále populárnější

Elektroauta jsou stále populárnější Zdroj: Pražská energetika, a.s.

Nabíjím chytře
Nabíječka Wallbox
3
Fotogalerie

Nástěnné nabíjecí stanice pro elektromobily - Wallboxy PRE jsou unikátní nabídkou pro všechny majitele elektromobilů. To platí samozřejmě i pro firmy nebo bytová družstva. A nemusí sloužit jako pouhá nabíječka elektromobilu, ale může dobíjet úsporně a za levnější elektřinu v nízkém tarifu nebo regulovat dobíjení podle provozu.

Wallbox PRE můžeme považovat za dobíjecí stanici, která ušetří čas při dobíjení vozu. Není potřeba nikde čekat, protože se dobíjí v pohodlí domova – v garáži, na parkovacím stání či na dvorku, anebo v zaměstnání – ve firemním parkovišti, garáži apod.

PRE navíc dokáže sestavit wallboxy přímo na míru podle potřeb a typu elektromobilu. Je jen na uživateli, jaké funkce by měla jeho dobíjecí stanice splňovat. PRE vše namontuje, připojí k elektroinstalaci, upraví odběrné místo tak, aby odpovídalo technickým požadavkům, a zajistí dodávku elektřiny a následný servis.

Zákazník se tak nemusí o nic starat. V PRE připraví technologické řešení pro každého. A navíc je tu bonus, který potěší každou peněženku, a tím je dodávka elektřiny s dvoutarifem PREekoproud, kdy zákazník dostanete k podpisu smlouvy prémii 2 000 Kč, která zaručí nabití na prvních 10 000 km zdarma.

A součástí balení je také čip pro dobíjení elektromobilu u veřejných nabíjecích stanic PRE. Technikům v PRE záleží na tom, aby se zákazník nemusel opravdu o nic starat a vše bylo připraveno doslova na klíč. Podpora ekologicky smýšlejících zákazníků je pro PRE radostnou samozřejmostí.

V případě zájmu o sestavení wallboxu na míru nebo o zpracování nabídky pro firmy či bytové domy neváhejte kontaktovat specialisty z PRE na telefonním čísle 267 053 464 nebo na e-mailové adrese premobilita@pre.cz.