ČNB varuje před nabídkou v rámci programu Big Money na zhodnocení až 1064 procent

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: CNB

Česká národní banka upozornila na nabídku zhodnocení finančních prostředků v rámci internetových stránek Big Money. Web nabízí zhodnocení vložených finančních prostředků prostřednictvím investic do finančních produktů a ostatních komodit až do výše 1064 procent.

ČNB proto varuje veřejnost před investováním na základě takovýchto neautorizovaných nabídek slibujících nadstandardně vysoké zhodnocení, uvedla banka na internetu.

Web Big Money láká občany České republliky, prakticky všech skupin – od studentů, přes zaměstnance, OSVČ, firmy, nezaměstnané i důchodce, na údajně revoluční, bezkonkurenční finanční program, který se vyznačuje promyšlenou strategií, založenou na profesionálním přístupu při vyhledávání a administraci finančních úvěrových produktů

K podepisování smluv nabízí kancelář v Ústí nad Labem, Teplicích nebo po dohodě i v Praze. „Pokud se klient nemůže dostavit do kanceláře, dojde na nejbližší poštu, nechá si ověřit podpis na smlouvě a vše pošle poštou na doručovací adresu centra půjček,“ stojí na webu.

Seznamy registrovaných a regulovaných subjektů ČNB zveřejňuje na svých webových stránkách.

Jistota desetinásobku