Vozy Audi za bezkonkurenčních podmínek.

Audi

Audi

Audi
Audi
Audi
Audi
Audi
5
Fotogalerie
Pořizovaní nového vozu znamená hodně radosti, ale i zdlouhavého hledání té nejlepší ceny při zachování všech představ a požadavků. Vyhnout se kompromisům může být někdy velmi složité. Příznivce čtyř kruhů už tyto starosti trápit nemusí. Program Audi selection je elegantním řešením všech otázek, které koupi nového vozu provázejí.

Hlavním důvodem, proč si vybrat vůz z nabídky Audi selection, je široká paleta cenových zvýhodnění napříč modelovým portfoliem. Ve spojení s atraktivním financováním od Audi Financial Services jsou vybrané pakety u většiny modelů až do konce roku se 100% cenovým zvýhodněním.

Například model Audi A6 allroad s paketem Lifestyle obsahuje Audi parking systém Plus, elektrické víko kufru včetně Advanced key, LED světlomety, navigaci MMI Plus, paket LED osvětlení a zadní parkovací kameru. Cenové zvýhodnění paketu Lifestyle činí v kombinaci s financováním od Audi Financial Services 255 300 Kč, což je nabídka, která rozhodně vyčnívá z davu.

Jednotlivé pakety jsou vzájemně kombinovatelné. Spolu s korporátním bonusem pro podnikatele a quattro prémií pro vybrané modely s pohonem quattro® tak dostanete perfektně vybavený vůz a docílíte zásadní cenové úspory.

Financování luxusních vozů není obor, ve kterém se vyplatí experimentovat. Produkty od Audi Financial Services zaručují 100% ochranu investice klienta, pojištění kupní ceny a neúčtují si poplatky za sjednání, vedení, ani za předčasné splacení.

Audi má zkrátka náskok nejen díky technice, ale i díky atraktivní nabídce cenových zvýhodnění a spolehlivému financování.