Jak se stali úspěšnými. Příběhy českých osobností, které vám ukážou cestu.

Business Inspiration Forum 2013

Business Inspiration Forum 2013

Nenechte si ujít příležitost setkat se osobně s řadou úspěšných českých podnikatelů, majitelů světově známých firem, investorů, či kreativních a charismatických osobností mnoha zkušeností, zájmů a aktivit. Prozradí vám, jakým překážkám museli během budování své kariéry či podnikání čelit a kde čerpali nápady, odvahu a odhodlání k dalším krokům. Setkání Business Inspiration Forum 2013, s podtitulem Žijeme v nádherné době, se uskuteční v úterý 21. května v pražském klubu Lávka.

Přijďte strávit příjemný den a setkejte se s osobnostmi, z nichž budete moci načerpat inspiraci, motivaci a nový impuls pro svou vlastní práci a myšlenky. Uvěříte, že nadšení a touha něco dokázat mohou skutečně vést k úspěchu a splněným snům.

12 osobností, 12 příběhů, 12 rozhovorů.

O své příběhy se s vámi podělí například:

Tereza Svěráková

Nejoceňovanější kreativní ředitelka u nás. Posledních 7 let vede kreativní tým české pobočky agentury Leagas Delaney a jejím největším klientem je značka ŠKODA AUTO. Za své práce získala jen za dobu svého působení v Leagas Delaney více než 50 významných ocenění za kreativitu. Letos jí byla udělena cena Zlatý ohníček za dlouhodobý výjimečný přínos české reklamě.

Karel Janeček

Zakladatel společnosti RSJ zaměřující se na obchodování na zahraničních trzích. Nyní je předsedou její dozorčí rady. V posledních letech se věnuje tématu obnovy společnosti. Založil Nadační fond Karla Janečka podporující mladé vědce v matematice, ekonomii a medicíně, Nadační fond proti korupci a Nadační fond pomoci. Jako filantrop podporuje řadu kulturních i neziskových projektů, např. hudební festival Struny podzimu.

Michal Horáček

Známý spisovatel, esejista, novinář, textař, básník, producent, vystudovaný antropolog a hráč. Začínal jako novinář. Aktivně se zapojil do průběhu sametové revoluce, jejíž průběh zaznamenal v knize „Jak pukaly ledy“ se 170 tisíci prodanými výtisky. V roce 1990 spoluzaložil sázkovou společnost Fortuna s mnohamiliardovým obratem. Nyní se soustředí na své vlastní tvůrčí projekty. Jeho texty k mnoha písním patří k tomu nejlepšímu, co v oblasti české populární hudby vzniklo.

Jakub Mahdal

Během svých studentských let založil společnost Safetica Technologies, v níž je v současnosti většinový majitel a výkonný ředitel. Safetica Technologies je průkopníkem na trhu vnitřní firemní bezpečnosti – ochrany proti selhání vlastních zaměstnanců a nyní své produkty exportuje do více než 50 zemí světa. Čerstvě byla zařazena do stovky nejlepších technologických firem Evropy.

www.tuesday.cz.