Bonett otevírá jedenáctou stanici CNG, upevňuje pozici na domácím trhu

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: Bonett

Společnost Bonett Gas Investment otevřela u dálnice D1 ve Velkém Meziříčí již jedenáctou vlastní veřejnou plnící stanici CNG. Ta se nachází u čerpací stanice pohonných hmot partnera, firmy Horácké autodružstvo, autorizovaného prodejce vozů Škoda.

Nová plnicí stanice má jeden výdejní stojan CNG vybavený oběma typy plnicích koncovek, díky tomu mohou plnit stlačený zemní plyn jak osobní a dodávkové vozy (koncovka NGV1), tak i autobusy a nákladní vozidla (koncovka NGV2). Stanice je otevřena nonstop, placení je možné provést pomocí platebního terminálu CNG či platební kartou nebo v hotovosti.

“Po srpnovém otevření plnící stanice v Hradci Králové a zářijovém spuštění nejvýkonnější CNG stanice ve střední Evropě v Dopravním podniku města Brna zahajuje ostrý provoz naše už jedenáctá plnící stanice,“ uvedl Václav Holovčák, místopředseda představenstva Bonett Gas Investment. „Do konce letošního roku plánujeme otevřít několik dalších vlastních plnících stanic, a posílit tak naši pozici na domácím trhu. S expanzí počítáme i nadále, do pěti let chceme počet našich CNG stanic zvýšit až na čtyřnásobek,“ dodal Holovčák.