Centrum Krakov v Praze 8 se blíží k otevření

Centrum Krakov

Centrum Krakov

Nové obchodní Centrum Krakov v Praze 8 se blíží k otevření. Slavnostní zahájení provozu pro veřejnost je plánováno na 1. listopadu letošního roku. Přibližně měsíc před otevřením je centrum obsazeno z 85 %. Zákazníkům nabídne přibližně 80 prodejen, mezi kterými jsou vedle supermarketu Billa známé módní řetězce C&A, CCC boty a Takko Fashion. Zákazníkům dále nabídne prodejnu K+B elektro expert a řetězec se sportovním zbožím Sportisimo. Neméně významným nájemce je vyhlášené Fitness Olgy Šípkové.

Přibližně po roce a půl od zahájení demolice původního obchodního domu Krakov se v pražských Bohnicích otevře nové obchodní Centrum Krakov. Objekt o 3 nadzemních podlažích přinese do lokalit Bohnic, Troji a blízkého okolí možnost nákupů, které jsou v ostatních částech Prahy standardní, ale daná lokalita je doposud postrádala.

Vysoká obsazenost před otevřením v sobě skrývá řadu významných firem působících na tuzemském trhu. Mezi hlavními nájemci se nově nachází i Sportisimo. Jak říká předseda představenstva Centra Krakov a.s. Ing. Martin Kubišta „Velkou změnu jsme zaznamenali v segmentu sportu, kdy společnost Hervis po ročních přípravách před podpisem smlouvy od jednání odstoupila. Prémiové místo přímo u vstupu z ulice Olštýnská tak obsadil nový nájemce – společnost Sportisimo, kterou vnímáme jako seriózního a především výrazně stabilnějšího partnera pro tuzemský trh“.

Centrum KrakovCentrum Krakov

V poslední době se mezi jmény nájemců objevilo i jméno úspěšných fitness center Olgy Šípkové. „Jsme velmi rádi, že představíme i rodinné fitness centrum Olgy Šípkové o třech cvičebních sálech a s velkou posilovnou, které je určeno pro všechny věkové kategorie, od dětí až po seniory. Jde o úspěšný koncept, který se osvědčil např. v metropoli Zličín a Kongresovém centru, po nichž přichází do Centra Krakov.“ zmiňuje pan Kubišta.

V současné době probíhají finální stavební úpravy především v interiérech centra tak, aby po říjnové kolaudaci bylo Centrum Krakov připraveno pro slavnostní spuštění, které je naplánováno na 1. listopadu. Během prvního víkendu provozu se návštěvníci můžou těšit na bohatý doprovodný program spolu se zvýhodněnými nákupy u vybraných nájemců.

Centrum KrakovCentrum Krakov