Centrum Krakov získává konečnou podobu

Obchodní centrum Krakov

Obchodní centrum Krakov

Nové obchodní Centrum Krakov v pražských Bohnicích se otevře veřejnosti za necelých 5 měsíců. Svým budoucím návštěvníkům nabídne tři patra obchodních ploch s širokým spektrem zboží a služeb, které v této lokalitě dosud zcela chyběli a lidé tak museli za nákupy dojíždět.

V současné době je již dokončená fasáda objektu a práce pokračují především v interiéru, kde se připravují nejen obchodní jednotky pro budoucí nájemce, ale také vnitřní pasáž. V průběhu léta dojde k renovaci lávky přes ulici Lodžskou, k úpravě pozemní komunikace ul. Hnězdenská a venkovního parkoviště. Plánována je také revitalizace celého náměstí u Centra Krakov, kde dojde k výsadbě nové zeleně, instalaci městského mobiliáře a dalším úpravám, které celý prostor zkultivují.

Obchodní centrum KrakovObchodní centrum Krakov

Nové obchodní centrum bude přístupné pěti vchody ve dvou úrovních, jeho součástí bude také parkoviště s myčkou aut. Přízemí projektu bude vyhrazeno převážně potravinovému sortimentu a službám. Vedle supermarketu Billa tu zákazníci najdou i pekárnu, cukrárnu, italské lahůdky nebo kavárnu a restauraci s venkovní zahrádkou. Dále zde bude velké knihkupectví, bytové doplňky, domácí potřeby, klenoty, parfumerie, drogerie, čistírna, kadeřnictví, obchod pro chovatele, papírnictví či pobočky několika bank atd. První patro bude naopak patřit především módě a sportu. Budou zde například prodejní řetězce CCC, Hervis, Takko Fashion, C&A a další, jejichž mix stále dotváříme. Počítáme také s prodejnami elektro a nábytku. Poslední patro je určeno odpočinku, zábavě, péči o tělo, rodině a dětem. Kromě zóny rychlého občerstvení s nabídkou mezinárodní kuchyně si návštěvníci budou moci zajít i do jedné ze dvou kaváren, využít služeb dětského koutku, který sousedí s prodejnou hraček, a také si protáhnout svaly v moderním rodinném fitness klubu.

Obchodní centrum KrakovObchodní centrum Krakov