České hodinky PRIM na prestižní adrese v centru Prahy

Barbora Strýcová v nové prodejně PRIM

Barbora Strýcová v nové prodejně PRIM Zdroj: ELTON hodinářská

Prodejna PRIM v Pařížské ulici
Limitovaná edice Tycho Brahe
Nástěnné hodiny navržené Blankou Matragi
4
Fotogalerie

Výrobce českých hodinek tradiční značky PRIM, společnost ELTON hodinářská, člen skupiny Czechoslovak Group, otevřel další značkovou prodejnu.

Nově se s primkami od českého výrobce ELTON hodinářská z Nového Města nad Metují můžete setkat přímo v srdci pražského Starého Města, na prestižní adrese Pařížská 30, v nákupní galerii hotelu InterContinental. Otevření nové prodejny proběhlo za účasti ambasadorů značky PRIM. Vedle světové topmodelky, herečky a designérky Pavlíny Němcové, přišla jediné pravé primky podpořit také úspěšná česká profesionální tenistka Bára Strýcová společně s hudebníkem a hercem Davidem Krausem.

Pro Báru Strýcovou jsou primky srdcová záležitost. „Moc ráda jsem se spojila se značkou, která je tak dokonalá, precizní a hlavně z Česka. A má takovou historii!,“ říká nadšeně a ukazuje hodinky na svém zápěstí. „Jsem sportovec tělem i duší, takže si mi líbí PRIM Sport. Můj nejoblíbenější model je ale jednoznačně Diplomat, to je pro mne klasika.“

PRIM Manufacture 1949 se nyní nachází ve společnosti značek, které si přízeň zákazníků vybudovaly díky tradici, kvalitě a nadčasové hodnotě, kterou dlouhodobě reprezentují. Právě tyto hodnoty jsou spojeny také s hodinkami značky PRIM. Prodejna PRIM ve 4. patře OD Kotva, kterou firma otevřela loni v listopadu v rámci konceptu Bibloo, zůstává v provozu i nadále.

Nástěnné i náramkové novinky

Na předvánoční trh připravila společnost i celou řadu zajímavých novinek. Ve spolupráci s českými výtvarníky a designéry vytváří ELTON zajímavou edici artových nástěnných hodin. Po výtvarníkovi Dominiku Marešovi, jehož hodiny byly představeny počátkem podzimu, se značka spojila se známou módní návrhářkou Blankou Matragi. Výsledkem je čtveřice unikátních designů, vytvořená podle aktuální kolekce Elements.

"V umění neexistují žádné limity ", říká ke spolupráci se společností ELTON paní Blanka Matragi a pokračuje: „Je mi potěšením, že ve spojení s PRIM - firmou s úžasnou tradiční ruční výrobou - tyto možnosti společně umocníme.“

Dominantou novoměstského výrobce jsou ale samozřejmě náramkové hodinky.

Pouze v omezeném počtu deseti kusů byla vyrobena limitovaná edice pro zájemce o komplikovanější modely mechanických hodinek Tycho Brahe, ovšem s pouzdrem vyrobeným z bronzu. Vůbec poprvé byl tento méně obvyklý materiál použit na hodinky PRIM v loňském roce, kdy vznikla limitovaná edice PRIM ORLÍK Bronz. Právě velký zájem o tento model inspiroval hodináře k vytvoření limitované edice bronzových Tycho Brahe.  Hodinky jsou osazené švýcarským strojkem ETA, speciálně testovaným a customizovaným pro hodinky PRIM.

Skutečné výjimečnou příležitostí jsou pak hodinky Tycho Brahe s pouzdrem z růžového zlata. Zaujmou nejen exkluzivním designem, tyto náramkové hodinky jsou zároveň investiční příležitostí pro všechny, pro které je česká značka PRIM srdeční záležitostí.