Indulona. Šedesát let stálicí české kosmetiky

..

.. Zdroj: Indulona

..
..
..
Indulona Original, krém na ruce, tělové mléko a tělový krém
Nové prodejny drogistické sítě Teta
6
Fotogalerie

Indulona jako taková vznikla už v roce 1948. V době, kdy bylo poválečné Československo na vzestupu a skloňovaným slovem byla INDUstrializace, která se stala i inspirací pro název. 

Spojení s průmyslovou výrobou se ale neskrývá pouze ve jméně. Univerzální krém vznikl právě pro čím dál větší množství žen a mužů, kteří v průmyslovém odvětví pracovali a jejichž ruce trápila suchá a podrážděná pokožka.

 Právě proto byl vyvinut univerzální krém, přednostně jako lék pro ochranu a výživu pokožky rukou. A protože Indulona v padesátých letech ještě neměla vyhlášené jméno, říkali jí lidé prostě "zázračný krém".

V roce 1958 spatřila světlo světa všem známá modrá Indulona, u ní ale značka nezůstala a postupně rozšiřovala řadu pečujících krémů tak, aby si každý mohl najít ten svůj. Nechala starý design za sebou, oblékla se do nového a rozšířila své řady i o tělové krémy a mléka. Dnes všestranně pečuje nejen o ruce, ale i o pokožku celého těla: od nohou přes ruce až po dekolt. Jen v České republice se od jejího vzniku prodalo 400 milionů balení.

Více informací získáte na webu Blesk pro ženy