Nepodceňujte reklamní předměty! Vybaví si vás až 75 % obdarovaných

Video placeholde
4
Fotogalerie

Reklamní předměty s potiskem jsou silným propagačním kanálem s virálním potenciálem. Již dávno se však nejedná jen o psací potřeby nebo hrnečky s firemním logem. Firmy i jejich zákazníci vyhledávají stále originálnější reklamní předměty.

Sejde z očí, sejde z mysli

Všichni jsme pod neustálou palbou reklamních spotů z rádií a televizí, z inzerátů v novinách a časopisech, billboardů a plakátů u cest. Snadno se tak stane, že vaši reklamu potenciální zákazníci přehlédnou. Můžete vynaložit značné finanční prostředky a pokusit se ostatní reklamy překřičet. Anebo na to půjdete mazaně a za zlomek nákladů dostanete svou reklamu tam, kde lidem nevadí.

Praktický dárek si ponechá 81 % lidí

Reklamní předměty jsou mezi lidmi velmi tolerovaným způsobem reklamy. Krom toho se také jedná o relativně levnou propagační cestu, vezmeme-li v úvahu jejich pořizovací cenu a to, jak dlouho reklamní předměty svým vlastníkům slouží. „Z naší zkušenosti vychází, že lidé nejvíce oceňují reklamní předměty, pro které mají praktické využití. Takové předměty si pak ponechávají delší čas, někdy i několik let.“ říká Jitka Fulemová, vedoucí péče o zákazníky ze společnosti iNETPrint.cz.

Zapište se do paměti lidí, vzpomene si na vás 75 % z nich

Pomocí reklamních předmětů snadno a levně rozšíříte povědomí o vaší značce a podpoříte loajalitu stávajících zákazníků. Prostou rozdávací akcí zasáhnete značné množství lidí. Jistě, ne všichni se okamžitě stanou vašimi zákazníky, ale zcela určitě si vás zapamatují. Z průzkumů totiž vyplývá, že až 75 % obdarovaných si vybaví reklamní předmět i po dvou letech.

Reklamní perpetuum mobile

Další z výhod reklamních předmětů je jejich virální potenciál. Organické šíření mezi lidmi vám přinese zvýšení povědomí o vaší značce i přísun nových klientů. Ti pak budou dále chodit po světě s vaším logem na předmětu a dělat vám reklamu, která přivede zase další a další zákazníky. A tak pořád dokola.

Začněte se propagovat levněji

Využijte téměř neomezený potenciál reklamních předmětů ještě dnes. Výběr vhodných reklamních předmětů najdete například na webu firmy iNETPrint.cz, kde snadno vypočítáte výslednou cenu objednávky včetně potisku či jiné formy reklamního označení.